Αρχική Eπικαιρότητα ΚΙΝΑΛ: Συνεδρίαση σήμερα μετά την ρήξη Γεννηματά -Βενιζέλου

ΚΙΝΑΛ: Συνεδρίαση σήμερα μετά την ρήξη Γεννηματά -Βενιζέλου

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιείται στις 4 το απόγευμα η κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Οργανωτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, υπό την προεδρία της Φώφης Γεννηματά.

Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί από δεκαημέρου και τελικά γίνεται σε συνθήκες εσωκομματικής έντασης, στη οποία βρίσκεται το ΚΙΝΑΛ από το Σάββατο το μεσημέρι και σε συνεχιζόμενους διαξιφισμούς που ακολούθησαν τη ρήξη της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου στον ΣΚΑΪ και τις απαντήσεις του σε όσα του καταλογίζονται από την πλευρά της προέδρου του ΚΙΝΑΛ απέφυγε να σχολιάσει η Χαριλάου Τρικούπη επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να μην τροφοδοτήσει περαιτέρω την αντιπαράθεση και με σαφή επιδίωξη να πέσουν οι τόνοι.

Το κύριο θέμα στη συνεδρίαση είναι ο καθορισμός της εκλογικής τακτικής του ΚΙΝΑΛ για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Προηγούμενο άρθροΣκουρλέτης για απλή αναλογική: Περισσότερη δημοκρατία, μεγαλύτερη συνεργασία και διαφάνεια στους δήμους
Επόμενο άρθροΜήνυμα Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις