Αρχική Ν. Μεσσηνίας Νέος δήμαρχος Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Νέος δήμαρχος Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας, καθώς επικράτησε στον β’ γύρω των εκλογών του Βασίλη Κοσμόπουλου με διαφορά λιγότερη των 100 ψήφων.

Από την ώρα, που “κλείδωσε” η επικράτηση Βασιλόπουλου στο εκλογικό του κέντρο στην Πολυχάρους επικράτησε ενθουσιασμός, ενώ φίλου του σήκωσαν στα χέρια τον νέο δήμαρχο.

Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν, ενώ συγκινημένος δήλωσε πως θα είναι δήμαρχος όλων των Καλαματιανών, υλοποιώντας παράλληλα τη δέσμευσή του για ένωση δυνάμεων. Συνεχάρη όλους τους αντιπάλους και ειδικά τον Βασίλη Κοσμόπουλο για τον πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.

Δήλωση Κοσμόπουλου

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κοσμόπουλος δήλωσε: 

“Η εκλογική διαδικασία φαίνεται ότι τελείωσε. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Βασιλόπουλο για τη νίκη του, να του ευχηθώ μια καλή θητεία, για το συμφέρον του Δήμου Καλαμάτας και των δημοτών. Από την άλλη θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου -και ότι και να πω είναι λίγο- όλους όσοι συμπαραστάθηκαν μαζί μας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Για όσους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους. Για όσους όσους ξεπέρασαν τον εαυτό τους, να παρακάμψουν τις κομματικές πιέσεις τις οποίες ασμένως δέχτηκαν. Μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και της αγάπης τους”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr