Αρχική Περ. Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης: “Θα υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το μεγάλο βήμα...

Πέτρος Τατούλης: “Θα υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το μεγάλο βήμα της απλής αναλογικής” (Βίντεο)

Στην πρώτη του δήλωση, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών της 2ας Ιουνίου 2019, ο Πέτρος Τατούλης ανέφερε:

“Στις εκλογές οι πολίτες αποφάσισαν. Η Νέα Πελοπόννησος πειθαρχημένη απολύτως στη υπεράσπιση των θεσμών αποδέχεται το αποτέλεσμα.

“Είμαστε εδώ όλοι μαζί, για να τονίσουμε ότι η “Νέα Πελοπόννησος”, αυτή που χάραξε έναν πρωτοπόρο δρόμο στους δύσκολους χρόνους, είναι παρούσα και θα είναι παρούσα για να υπερασπιστεί όλα αυτά που πέτυχε μαζί με τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι σε οποιαδήποτε αντίληψη λαϊκισμού, σε οποιαδήποτε αντίληψη χειραγώγησης της αυτοδιοίκησης και του περιφερειακού θεσμού. Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να πούμε σε αυτούς τους επίδοξους που θέλουν να χειραγωγήσουν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης ότι είναι συνταγματική τους υποχρέωση να τηρούν απολύτως την θεσμική θωράκιση της αυτοδιοίκησης.

Είμαστε μαζί για να αποδείξουμε πως η χώρα δεν ανορθώνεται μέσα από μιζέρια, η χώρα θέλει τολμηρές μεταρρυθμιστικές κινήσεις, θέλει μεγάλα βήματα, κι αυτό το μεγάλο βήμα της απλής αναλογικής είμαστε εδώ να πούμε ότι θα το υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Ολοι αυτοί οι μίζεροι που για πολλά χρόνια φοβόντουσαν τις μεταρρυθμίσεις και κρύβονταν πίσω από τα μεταρρυθμιστικά ζητήματα της χώρας, ασφαλώς θα μας έχουν απέναντί τους.

Εύχομαι σε όλους τους πολίτες θέλοντας να εκφράσω δημόσια την ευγνωμοσύνη για την  εμπιστοσύνη για το δικαίωμα που μας έδωσαν να τους εμπιστευόμαστε και όλοι μαζί να προχωράμε προς τα εμπρός τους ευχαριστώ λοιπόν δημόσια για άλλη μία φορά. Εμείς τηρώντας την αυστηρότητα των δημοκρατικών θεσμών είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε και να τους υπηρετήσουμε με τον πιο αυστηρό τρόπο.”

https://www.facebook.com/pnanea/videos/436598510508876/

Πηγή: pna.gr