Αρχική Eπικαιρότητα Τσίπρας: Έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να ξέρεις να...

Τσίπρας: Έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να ξέρεις να χάνεις

  • Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τους νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών
  • Επισκέφθηκε τα εκλογικά περίπτερα τη Ρένας Δούρου και του Νάσου Ηλιόπουλου
  • «Από αύριο στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές»

Συγχαίροντας όλους όσοι επικράτησαν στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, δημάρχους και περιφερειάρχες, είτε προέρχονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε όχι, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τούς ζήτησε την επόμενη τετραετία να κάνουν καλύτερες πόλεις, περιφέρειες και τοπικές κοινωνίες,εκμεταλλευόμενοι το νέο θεσμικό καθεστώς.

Αυτό επεσήμανε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην πλατεία Συντάγματος, στα περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρένας Δούρου και του Νάσου Ηλιόπουλου.

Αναφέρθηκε στους υποψηφίους του που έδωσαν μία «μάχη πολιτικού πολιτισμού και υπερασπίστηκαν τις αξίες τους».

Σημείωσε ότι το νέο εκλογικό σύστημα που εφαρμόστηκε προβλέπει τη συνεννόηση και την προγραμματική και πολιτική σύγκλιση στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια. «Οι πολιτικές αντιπαραθέσεις», είπε ο πρωθυπουργός, «είναι γνωστές, όπως και οι αντιθέσεις, αυτές δεν θα αλλάξουν, ωστόσο στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια θα δοθεί η δυνατότητα όπου υπάρχει κοινός τόπος θα δοθεί η δυνατότητα να υπάρξουν συλλογικές αποφάσεις προς όφελος των πολιτών».

Κλείνοντας τη δήλωσή του, τόνισε πως «από αύριο στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώνουμε δυνάμεις για τη μάχη των μαχών, τις εθνικές εκλογές».

«Στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει σημασία να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά και να ξέρεις και να χάνεις», ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός αναδεικνύοντας το σημαντικό, όπως είπε: «Να σηκώνεσαι πάλι όρθιος και να παλεύεις».

Προηγούμενο άρθροΝέος δήμαρχος Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης
Επόμενο άρθρο«Νικητής» η αποχή στις εκλογές – Δύο στους τρεις δεν πήγαν να ψηφίσουν