Αρχική Eπικαιρότητα Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Πυρόπληκτων Κινέτας με εκπροσώπους του ΥΠΕΝ

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Πυρόπληκτων Κινέτας με εκπροσώπους του ΥΠΕΝ

Την Πέμπτη 30-5-19 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της επιτροπής Πυρόπληκτοι Κινέττας με εκπροσώπους του ΥΠΕΝ και της Διεύθυνσης Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο ΥΠΕΝ.

Θέμα συζήτησης ήταν το ιδιοκτησιακό καθεστώς των περιοχών ΔΑ της Κινέττας καθώς επίσης και η νόμιμη αλλαγή χρήσης από «Δάσος» σε άλλη κατάσταση.

Ως επιτροπή παραθέσαμε το σύνολο των στοιχείων που έχουμε στην κατοχή μας και μέσα από έναν επικοδομητικό διάλογο, σε πολύ καλό κλίμα, προέκυψε η απαίτηση να υποβληθούν αυτά τα στοιχεία σε έναν ολοκληρωμένο φάκελο ανά περιοχή της Κινέττας ώστε να διενεργηθεί έλεγχος περί ακρίβειας και νομιμότητας των εγγράφων μας μέσω της Δ/νσης Δασικών Έργων και Υποδομών του ΥΠΕΝ.

Η νομιμότητα και η ακρίβεια δεν αμφισβητείται διότι όσα έγγραφα έχουμε στην κατοχή μας έχουν ανευρεθεί μέσα από αναζήτησή σε δημόσιες υπηρεσίες.
Το αποτέλεσμα που θα προκύψει από αυτή την ενέργεια είναι ότι η αλλαγή χρήσης διενεργήθηκε με νόμιμο τρόπο και θα είναι αδιαμφισβήτητο.

Αυτό αποτελεί μια διέξοδο στα προβλήματα του συνόλου των ΔΑ, πυρόπληκτων και μη.
Η λύση των προβλημάτων μας απαιτεί και πολιτική βούληση αλλά επίσης από την μεριά μας πίεση με κάθε νόμιμο τρόπο!

Όπως έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές δεν είμαστε καταπατητές αλλά νόμιμοι ιδιοκτήτες το οποίο αποδεικνύουμε σε κάθε μας επαφή.
Ενωμένοι δεν φοβόμαστε κανέναν.

Με εκτίμηση κ σεβασμό
Συντονιστική Επιτροπή 
Πυρόπληκτων Κινέττας

Υγ. 1. Παρακαλούνται όσοι έχουν στην κατοχή τους αποφάσεις διοίκησης να αποστέλλουν πληροφορίες με προσωπικό μήνυμα. Οι εν λόγω αποφάσεις πρόκειται να συμπεριληφθούν στον φάκελο που θα καταθέσει η Επιτροπή στην Διεύθυνση Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Όσο πιο πολλά στοιχεία μαζευτούν τόσο πιο ισχυροί είμαστε.

Πηγή: atnews.gr