Αρχική Ν. Μεσσηνίας Υπό κατάληψη και σήμερα τα γραφεία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Υπό κατάληψη και σήμερα τα γραφεία της ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Για δεύτερη ημέρα οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, βρίσκονται σε κινητοποίηση με αίτημα καμία απόλυση των 26 συμβασιούχων και  διεκδικούν την μονιμοποίηση τους.

Από τα ξημερώματα έχουν καταλάβει τα γραφεία τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ.

Από χθες τα ξημερώματα οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ δίνουν μάχη για σταθερές και μόνιμες σχέσεις εργασίας. Με αίτημα «καμία απόλυση των 26 συμβασιούχων που διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους», έχουν καταλάβει τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ.

«Είμαστε αποφασισμένοι-όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Παναγιώτης Κουφαλάκος- να κρατήσουμε την υπηρεσία κλειστή για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να αποσπάσουμε θετική απόφαση που θα ανοίξει το δρόμο για τη μονιμοποίηση των συναδέλφων μας. Καλούμε και αυτούς που κυβερνούν και αυτούς που διεκδικούν να συμμετάσχουν στην αυριανή διακυβέρνηση της χώρας να πάρουν ξεκάθαρη θέση. Καλούμε, επίσης, την απερχόμενη Δημοτική Αρχή, αλλά και τους δημοτικούς συνδυασμούς που συμμετείχαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, να πάρουν ξεκάθαρη θέση με τι εργασιακές σχέσεις επιθυμούν να λειτουργήσουν τις υπηρεσίες τους.

Είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την εργασία μας, δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας την απαξιώνει προς όφελος των εργολάβων που καραδοκούν να μπουν στην υπηρεσία και να δρομολογήσουν εξελίξεις οριστικής ιδιωτικοποίησης.

Τέλος, καλούμε τους εργαζομένους της πόλης να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας, που είναι και δικός τους, αφού ματώνουν καθημερινά από τα ακριβά ανταποδοτικά τέλη που πληρώνουν».

Πηγή: tharrosnews.gr