Αρχική Eπικαιρότητα Ξεσπά η χήρα του Δημήτρη Γραικού: «Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος! Τώρα...

Ξεσπά η χήρα του Δημήτρη Γραικού: «Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος! Τώρα θα αναπαυθεί η ψυχή του»

Ο Δημήτρης Γραικός βρέθηκε την Πέμπτη θαμμένος σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη. Η σύζυγός του, Δέσποινα ξεσπά και σχολιάζει τις εξελίξεις.

Δυόμισι χρόνια έλιωναν από την αγωνία. Ο Δημήτρης Γραικός, ο δικός τους Δημήτρης, είχε εξαφανιστεί από τον Νοέμβριο του 2016 και η οικογένεια του ανέβαινε τον δικό της Γολγοθά, περιμένοντας ένα καλό νέο. Δυστυχώς όμως αυτό δεν ήρθε. Ο 59χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε χθες θαμμένος σε χωριό έξω από τη Θεσσαλονίκη. Η σύζυγός του μιλώντας στο Newsit.gr δήλωσε ότι νιώθει ότι η εξέλιξη αυτή είναι μια λύτρωση καθώς πια θα ξέρει που βρίσκεται ο άνθρωπός της και θα μπορεί να κάνει έστω ένα τρισάγιο στη μνήμη του.

«Θα αναπαυτεί η ψυχή του»

«Τι να σας πω; Τι να πω μετά από δυόμισι χρόνια και όλα αυτά που έχουμε περάσει; Ότι, εντάξει, είμαι ικανοποιημένη, ότι επιτέλους τελείωσε, ότι θα αναπαυθεί η ψυχή του, η δική του και η δική μας…» λέει η χήρα του Δημήτρη Γραικού μιλώντας στο Newsit.gr.

«Να σας πω κάτι… εγώ πιστεύω, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, άσχετα με τα όσα γράφτηκαν και τα όσα είπαν, ότι όλοι είναι καλοί. Ότι είναι αδύνατον, πώς μπορεί να σκοτώσεις έναν άνθρωπο να αφήσεις ορφανά δύο παιδιά, να κλείσεις ένα σπίτι; Με τι καρδιά; Έλεγα “δεν είναι δυνατόν”. Μου είπαν ότι κι αυτός έχει τρία παιδιά. Και να σας πω και κάτι, μερικές φορές έλεγα, όταν μου έλεγαν ότι “αν έγινε κάτι το έκανε αυτός”, έλεγα “μα, αυτός ο άνθρωπος, από ό,τι μου είχαν πει, κάθε μέρα στα σφαγεία διαχειρίζεται πολλά λεφτά, γιατί να το κάνει αυτό στον Δημήτρη;”. Για τα χρήματα, για τα χρήματα, για οικονομικούς λόγους έγινε ό,τι έγινε» λέει η γυναίκα του θύματος.

«Τώρα θα ξέρω ότι είναι κάπου…»

«Είναι λύτρωση γιατί η αλήθεια είναι ότι αυτό με έτρωγε. Αυτό από μέσα μου με έτρωγε. Δεν εξαφανίζεται έτσι ένας άνθρωπος. Τι ήταν και άνοιξε η γη και τον κατάπιε; Ήταν λύτρωση που τον βρήκαμε. Έκλεισε ο πρώτος χρόνος, έκλεισε ο δεύτερος, δεν ήξερα τι να κάνω. Πήγαινα και άναβα ένα κεράκι μόνη μου. Έλεγα “Θεέ μου, αν ζει, όπου και να ‘ναι, να είναι καλά και αν δε ζει…”. Γιατί, για την ψυχή του, δεν ήξερα που είναι. Τώρα θα ξέρω ότι είναι κάπου. Να μπορώ να κάνω ένα τρισάγιο, κάτι… Δεν του άξιζε τέτοιος θάνατος, δεν του άξιζε. Ο γιος μου μου είπε μανούλα το περιμέναμε, μη στεναχωριέσαι, απλώς ήρθε η δικαίωση τώρα» καταλήγει η χήρα του Δημήτρη Γραικού.

Ακούστε τι δήλωσε στο Newsit.gr η Δέσποινα Γραικού

Πηγή: newsit.gr