Αρχική Ν. Κορινθίας Νεμέα: Το ευχαριστώ και η πικρία της Σοφίας Χρυσικοπούλου

Νεμέα: Το ευχαριστώ και η πικρία της Σοφίας Χρυσικοπούλου

Τις ευχαριστίες τις έδωσε η Σοφία Χρυσικοπούλου στους ανθρώπους που την στήριξαν στην προσπάθειά της, όλο αυτό τον καιρό, άσχετα αν τελικά δεν κατάφερε να βρεθεί στη 2η Κυριακή.

Αφού τόνισε ότι έδωσε μαζί με τους συνεργάτες της έναν αγώνα έντιμο και καθαρό, αρκετά στενοχωρημένη με αρκετά που πιθανόν να έγιναν όλο αυτόν τον καιρό, τόνισε ότι μπορεί ο συνδυασμός της να μην κατάφερε να κερδίσει ψήφους, κέρδισε όμως πολύ αγάπη.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι,
σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξή σας στις δημοτικές εκλογές, δίνοντάς μας την τέταρτη θέση.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ανθρώπους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιό μου με βαθιά πίστη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.
Δώσαμε έναν αγώνα καθαρό και έντιμο, σεβόμενοι την πολιτική αξιοπρέπεια των δημοτών. Πορευτήκαμε με το κεφάλι ψηλά και ήσυχη την συνείδησή μας. Μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε ψήφους, κερδίσαμε όμως πολύ αγάπη. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΥΨΩΣΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑ;
Οφείλω μια μεγάλη συγνώμη σε αυτούς που πίστεψαν σε μένα αλλά λόγω των συνθηκών που επικράτησαν δεν κατάφερα να δικαιώσω τις προσδοκίες τους.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον κύριο Φρούσιο και στον κύριο Ανδριανάκο που κατάφεραν να πετύχουν την πρώτη και δεύτερη θέση και τους εύχομαι καλή επιτυχία την επόμενη Κυριακή.

Με εκτίμηση
Σοφία Χρυσικοπούλου

Πηγή: nemeapress.gr