Αρχική Ν. Κορινθίας Ιδού και η δεύτερη αποχώρηση από την παράταξη Πιέτρη – Αδειάζει το...

Ιδού και η δεύτερη αποχώρηση από την παράταξη Πιέτρη – Αδειάζει το καράβι

Και ο Βασίλης Λάγιος είναι εκτός της παράταξης ” Μαζί Μπορούμε” του κυρίου Πιέτρη. Με ανάρτησή του στο facebook ο ίδιος ευχαριστεί τον κόσμο που τον προτίμησε και δήλωσε παρών στα κοινά του τόπου.

Δείτε την ανάρτηση του :

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους εκείνους ξεχωριστά που πίστεψαν στο όραμα που σας μετέφερα από κοντά η από όλα τα μέσα του Διαδικτύου και της τηλεοράσης.
Θέλω να ξέρετε πως έκανα έναν υπέροχο , τίμιο,και καθαρό αγώνα με όραμα για την αγαπημένη μας πόλη. 💕 💕💕💕💕💕💕
Επίσης θέλω να σας πω ότι δεν είμαι πλέον μέλος αυτής της παράταξης . Χάρηκα που γνώρισα όλα τα παιδιά που είχαν όραμα για κάτι καλύτερο για όλους μας 🔝🔝🔝🔝🔝.
Και κάτι ακόμα για την Κυριακή που έρχεται. Μακάρι να κερδίσει η αγαπημένη μας πόλη . Η 3η θέση σε ψήφους σε αυτή την παραταξη μου δίνει τη δύναμη να το ξανασκεφτώ εαν θα είμαι ξανά υποψηφιος γιατί η 135 άνθρωποι που με τίμησαν με την ψήφο τους θέλουν ότι και εγώ . Καλύτερο μέλλον στην πόλη μας 

Επειδή τον κύριο Λάγιο τον γνώρισα σε συνέντευξή του στο SUPER του εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι και να κάνει, είναι ένας αξιόλογος νέος άνθρωπος και σίγουρα αν θέλει θα βρει τον πολιτικό του δρόμο.

Σ.Μπαλή