Αρχική Ν. Κορινθίας Η πρώτη αποχώρηση από την παράταξη του Τιμολέοντος Πιέτρη είναι γεγονός…!!!

Η πρώτη αποχώρηση από την παράταξη του Τιμολέοντος Πιέτρη είναι γεγονός…!!!

Και ενώ δεν έχει τελειώσει καλά-καλά η προεκλογική περίοδος, η πρώτη αποχώρηση από συνδυασμό είναι γεγονός στον Δήμο Κορινθίων!!

Ο λόγος για τον Γιώργο Δασκαλόπουλο, υποψήφιο με τον συνδυασμό “ΜΑζί Μπορούμε” του Τιμολέοντος Πιέτρη.

Μάλιστα ο ίδιος ο κύριος Δασκαλόπουλος στην ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για αναξιοπιστία, ασέβεια στο γυναικείο φύλο και …. διπολική συμπεριφορά!!!!

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Η αναξιοπιστία, η ασέβεια στο γυναικείο φύλο, η διπολική συμπεριφορά είναι στοιχεία που απεχθάνομαι και αποφεύγω. Πόσο μάλλον από ανθρώπους που συνεργάζομαι και συμπορεύομαι. 

Ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την παράταξη «μαζί μπορούμε», σεβόμενος τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, τις επιχειρήσεις της οικογένειας μου και την θέση μου σαν στέλεχος του Λιμενικού σώματος. 

ΥΓ1. Σε εσωτερικό μηνυμα που έλαβαν καποια άτομα της παράταξης οτι οι πρώτοι απο καθε παράταξη μιλούν με τον κύριο Πνευματικό, έχω να δηλώσω το εξης: Πρώτη σε σταυρούς βγήκε η κύρια Δανιήλ Μαριάνα η οποία ήταν κόσμημα για την παραταξη μας και δίκαια έλαβε τους περισσότερους σταυρούς.Είμαι σιγουρος οτι ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο. 

ΥΓ2 Να δωσώ Συγχαρητηρια στο πρόεδρο της παράταξης για την εκλογή του και να του ευχηθώ να πετύχει την αναβάθμιση που τόσο πολύ θέλει στη θέση που ήδη κατέχει.

Γιώργος Δασκαλοπουλος