Αρχική Ν. Κορινθίας Η θέση του Γιώργου Ψυχογιού για την αντιμετώπιση των Συριζαίων σαν αιχμαλωτους...

Η θέση του Γιώργου Ψυχογιού για την αντιμετώπιση των Συριζαίων σαν αιχμαλωτους πολέμου

Αυτή είναι η σημερινή ΝΔ και οι θέσεις της. Το έχουν αποδείξει άλλωστε περίτρανα στο πρόσφατο παρελθόν.

Βύθισαν το 2014 σκάφος με 3 γυναίκες και 9 παιδιά πρόσφυγες στο Φαρμακονήσι επί Υπουργίας Μ. Βαρβιτσιώτη, κρατούσαν με τον “Ξένιο Δία” του κ. Δένδια μετανάστες και πρόσφυγες επ’ αόριστον σε Αστυνομικά Τμήματα και Κέντρα Κράτησης χωρίς καμία κατηγορία, διαπόμπευαν οροθετικές γυναίκες στο διαδίκτυο κρατώντας τις για μήνες σε άθλιες συνθήκες, έκαναν προσαγωγές δεκάδων νέων ανθρώπων με τον “κουκουλονόμο” που απειλούσε όποιον/α διαδήλωνε και πολλές άλλες καταπατήσεις στοιχειωδών δικαιωμάτων και του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου. Τη “Συνθήκη της Γενεύης” που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν όσο ήταν κυβέρνηση, ενδεχομένως να σκέφτονται να την εφαρμόσουν στη Γυάρο, την Μακρόνησο, τον Αι -Στράτη και αλλού, όπου θα σταλούν οι αντιφρονούντες και εκεί θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους για διεθνή προστασία.

Εμείς βάλαμε τον Άνθρωπο και αυτούς που ήταν “αόρατοι” στο επίκεντρο των πολιτικών μας γνωρίζοντας ότι μπορούσαμε και έπρεπε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.

Είναι τουλάχιστον η δεύτερη φορά αυτήν την εβδομάδα που αποτρόπαιες αντιλήψεις εν είδει χιούμορ έρχονται στο προσκήνιο καθώς τα στελέχη της Ν.Δ φαίνονται να μην κρατιούνται τώρα που αισθάνονται ότι βρίσκονται στα πρόθυρα της εξουσίας. Είχε προηγηθεί η ρατσιστική και σεξιστική ανάρτηση του συντονιστή ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας, Κ. Στεφανίδη, κατά της ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Κούνεβα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτηση που ανάγκασε τη ΝΔ να τον διαγράψει.