Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Το συγκινητικό μήνυμα στον Γιάννη Σμυρνιώτη από την κόρη του

Τρίπολη: Το συγκινητικό μήνυμα στον Γιάννη Σμυρνιώτη από την κόρη του

Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει για εσένα αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πω και εγώ δυο λόγια . Από μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να σε θαυμάζω παρα πολύ και να θέλω να σου μοιάσω όσο μεγαλώνω , τώρα που μεγάλωσα το θέλω ακόμα πιο πολύ . Θαυμάζω τις απέραντες γνώσεις που έχεις , θαυμάζω τον τρόπο που σκέφτεσαι , θαυμάζω την υπομονή που έχεις , θαυμάζω την δημιουργικότητα σου , θαυμάζω την ικανότητα σου να μπορείς να κοιτάζεις όλους τους ανθρώπους στα μάτια και να λες την αλήθεια ,θαυμάζω ότι πάντα μένεις πιστός στα πιστεύω σου και δεν επηρεάζεσαι από τίποτα , θαυμάζω το πόσο καλός άνθρωπος είσαι .

Μακάρι να καταφέρω να σου μοίασω μια μέρα. Ήμουν , είμαι και πάντα θα είμαι η πιο περήφανη κόρη στον κόσμο . Όπως στάθηκες και εσυ δίπλα μου σε όλες μου τις επιλογές έτσι και εγώ πάντα θα είμαι δίπλα σου . Πάντα θα είμαι ο πιο θερμός σου υποστηρικτής , πάντα θα προσπαθώ να σου προσφέρω ότι μου πρόσφερες εσύ όλα αυτά τα χρόνια , πάντα θα στέκομαι δίπλα σου βράχος όπως εσύ .

Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις και πάλι το όνειρο σου για τον δήμο μας , εύχομαι να καταφέρεις να αλλάξεις πάλι τα πάντα και να τα κάνεις πιο όμορφα , εύχομαι πάλι να νιώσεις αυτήν την τιμή και να εκπροσωπείς εσύ και η ομάδα σου αυτήν την πόλη με τον καλύτερο τρόπο , εύχομαι όλα να πάνε καλά .

Αλλά και αν δεν πάνε μην σκας εγώ πάντα θα είμαι δίπλα σου να σου θυμίζω τι αξίζεις , πάντα θα είμαι δίπλα σου να σου λέω πόσο τυχερή είμαι που σε έχω , πάντα θα είμαι δίπλα σου να περνάμε κάθε δυσκολία και απογοήτευση μαζί , πάντα θα είμαι δίπλα σου να σου λέω πόσο σαγαπάω ! 
Σε ευχαριστώ για όλα μπαμπά μου !