Αρχική Ν. Αργολίδος Πυρκαγιά σε κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Πυρκαγιά σε κατάστημα εστίασης στο Ναύπλιο (Βίντεο)

Πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαΐου σε κατάστημα εστίασης στη παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Αυτή την στιγμή επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για την κατάσβεσή της, ενώ ο καπνός από την φωτιά φαίνεται από πολύ μακριά. Η αναστάτωση στην παλιά πόλη του Ναυπλίου είναι μεγάλη καθώς στο συγκεκριμένο κατάστημα γειτνιάζουν παλιές οικίες με κεραμοσκεπές, ενώ εκκενώθηκαν και ενοικιαζόμενα δωμάτια που βρίσκονται πάνω ακριβώς από το κατάστημα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από μαγειρικό σκεύος με λάδι. Στο χώρο του καταστήματος οι πυροσβέστες έκαναν χρήση ειδικού εξοπλισμοί με μάσκες και οξυγόνο λόγω του πολύ πυκνού καπνού.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις καταβάλουν προσπάθειες να περιορίσουν την επέκταση της φωτιάς ενώ μεγάλη προσοχή δίνουν στα γειτονικά σπίτια.  

Πανικός επικράτησε και στους θαμώνες του καταστήματος που εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί και έτρωγαν και οι οποίοι παράτησαν τα τραπέζια όπως ηταν και απομακρύνθηκαν χωρίς να κινδυνέψει κανείς.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το σημείο της πυρκαγιάς και τις δηλώσεις του διοικητή της πυροσβεστικής Ναυπλίου Πύραρχου Βασίλη Αλεξόπουλου:

Πηγή: argolikeseidhseis.gr