Αρχική Ν. Κορινθίας Δήλωση των επικεφαλείς της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στους δήμους της Κορινθίας για...

Δήλωση των επικεφαλείς της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στους δήμους της Κορινθίας για τον β’ εκλογικό γύρο

Χαιρετίζουμε όλους όσους συστρατεύτηκαν, συνέβαλαν, ψήφισαν “Λαϊκή Συσπείρωση” στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μάη 2019 και το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και ειδικά σε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.

Την επομένη των εκλογών, τα μεγάλα προβλήματα παραμένουν, η βασική αιτία που τα γεννά είναι εδώ και δεν είναι άλλη από την πολιτική που στηρίζει τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και τις προτεραιότητές τους, παραμερίζοντας τις λαϊκές ανάγκες και αφαιρώντας δικαιώματα.

Οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” θα είναι η φωνή του εργαζόμενου λαού, των φτωχών αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, των νέων μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια. Δεν θα προδώσουμε ούτε την εμπιστοσύνη, ούτε την ελπίδα που μας εμπιστεύτηκαν οι εργαζόμενοι του νομού μας, θα αγωνιστούμε για να πάρει ανάσες ο λαός, να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή επίθεση.

Με τα ίδια κριτήρια που καλέσαμε το λαό να πάει με το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” την πρώτη Κυριακή, με τα ίδια κριτήρια του λέμε πως η ψήφος για τη Β’ Κυριακή πρέπει να είναι το λευκό – άκυρο. Η θέση μας είναι καθαρή, μακριά από συναλλαγές και κωλοτούμπες, τα κριτήρια δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Καλούμε σε καταψήφιση των «σωτήρων»μη μπαίνοντας στην επικίνδυνη για το λαό λογική του “λιγότερου κακού”.

Για τη “Λαϊκή Συσπείρωση”Βέλου – Βόχας Δημήτρης Τσουτσάνης

Για τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Κορινθίων Βιβή Τζέκου

Για τη “Λαϊκή Συσπείρωση” Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων- Περαχώρας Χρήστος Ασημακόπουλος

Για τη”Λαϊκή Συσπείρωση” Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Nίκος Παναγιωτόπουλος

Για τη “Λαϊκή Συσπείρωση”Σικυωνίων Βασίλης Νανόπουλος