Αρχική Eπικαιρότητα Πάνος Καμμένος: Την Δευτέρα ανακοινώνει αν θα κατέβει στις εκλογές

Πάνος Καμμένος: Την Δευτέρα ανακοινώνει αν θα κατέβει στις εκλογές

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι εκτός Αθηνών και “διαβάζει” το μήνυμα της κάλπης. Το κόμμα του πήρε πολύ χαμηλό ποσοστό στις ευρωεκλογές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική. Οι τελικές αποφάσεις του για τις εκλογές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Εκτός Αθηνών είναι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος και επιχειρεί να αποτιμήσει το αποτέλεσμα των εκλογών και να «διαβάσει» αναπόσπαστος το μήνυμα της κάλπης. Το κόμμα των ΑΝΕΛ πήρε πολύ μικρό ποσοστό στις ευρωεκλογές (0,80%) και αυτό προβλημάτισε τόσο την ηγεσία όσο και τα στελέχη του.

Ο κ. Καμμένος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του για το μέλλον και τις κινήσεις των ΑΝΕΛ την Δευτέρα, μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών. Τότε, θα ανακοινώσει την στρατηγική του απόφαση, δηλαδή αν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου ή αν θα οργανώσει έναν πολιτικό σχηματισμό μέσω ανασυγκρότησης ο οποίος θα τον οδηγήσει στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Πάντως σε καμία περίπτωση ο Πάνος Καμμένος δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροMotor Oil: Επενδύει 310 εκατ. ευρώ στα διυλιστήρια της Κορίνθου
Επόμενο άρθροΑργολίδα: Πυρκαγιά στο Άργος