Αρχική Eπικαιρότητα Εδώ έθαψε τον Δημήτρη Γραικό και το αυτοκίνητό του ο δολοφόνος! (Βίντεο)

Εδώ έθαψε τον Δημήτρη Γραικό και το αυτοκίνητό του ο δολοφόνος! (Βίντεο)

Ο επιχειρηματίας είχε εξαφανιστεί από το 2016. Οι υποψίες είχαν στραφεί σε άνθρωπο με τον οποίο είχε συναλλαγή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος αυτός ομολόγησε τη δολοφονία. Βίντεο από το σημείο που ήταν θαμμένος ο επιχειρηματίας.

Το χειρότερο σενάριο, αυτό που δεν ήθελαν με τίποτα να βγει αληθινό οι δικοί του άνθρωποι, τελικά επαληθεύτηκε σήμερα… Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός βρέθηκε νεκρός…

Έθαψε τον επιχειρηματία και το αυτοκίνητο!

Ο 59χρονος επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, εξαφανίστηκε στις 3 Νοεμβρίου του 2016, με το 4χ4 αυτοκίνητό του. Όσο προχωρούσαν οι έρευνες για την υπόθεση, υπήρξαν στοιχεία ότι ο επιχειρηματίας λίγο πριν χαθεί, είχε οικονομική συναλλαγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε, όπως και το αγροτικό του αυτοκίνητο, στη μονάδα του, υποδεικνύοντας το σημείο της φρίκης.

Ανασύρθηκε η σορός του επιχειρηματία

Απόψε, ανασύρθηκε η σορός του, από την περιοχή του χωριού Ανατολικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που τον σκότωσε, τον έθαψε στην κτηνοτροφική του μονάδα.

Αύριο αναμένεται να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, με την επιχείρηση ανάσυρσης να έχει ολοκληρωθεί.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο:

Πηγή: life-events

Προηγούμενο άρθροΚόρινθος: Θα επιλέξουμε παλαιοκομματισμό και κομματικές σημαίες ή έναν ικανό Δήμαρχο για όλους;
Επόμενο άρθροΟ Τιμολέων Πιέτρης ξεκινάει την πολιτική του καριέρα με …. κωλοτούμπες !!! (video)