Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ποιο το κομματικό αποτύπωμα στη Νέα Δημοκρατία του κ.Νίκα;

Ποιο το κομματικό αποτύπωμα στη Νέα Δημοκρατία του κ.Νίκα;

*Της Αντωνίας Μπούζα

Απορίας άξιον είναι το πόσο εύκολα αλλάζει θέσεις, απόψεις, συμπεριφορά και στηρίξεις, ανάλογα με το τι διεκδικεί κάθε φορά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ.Νίκας .

Η μακροχρόνια πορεία του στα δημόσια πράγματα, βρίθει ελιγμών, ανακολουθιών και συμπεριφορών που προβληματίζουν τους πολίτες.

Σήμερα σηκώνει το γάντι απέναντι στους συνεπείς, απέναντι στους μαχητές , απέναντι τους αγνούς αγωνιστές που ανιδιοτελώς στρατεύονται κάθε φορά δίπλα και ενεργά στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και τη στηρίζουν όταν διεκδικεί τη διακυβέρνηση της Χώρας .

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής στα δικά του κομματικά πεπραγμένα και μόνο για να διασωθεί αυτός, πιέζει για σκληρή στάση, πιέζει για διχασμό και ενισχύει την εσωστρέφεια.

Που ήταν ο κ.Νίκας σε όλες τις προηγούμενες επιλογές της Νέας Δημοκρατίας;

Που ήταν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 όταν κρυβόταν για να μην στηρίξει καμία από τις επιλογές του κόμματος και μιλούσε απαξιωτικά ως συνήθως, για όλους και για όλα και για τα «αδειανά πουκάμισα» που του έδωσε η Νέα Δημοκρατία;

Που ήταν στις εθνικές εκλογές του 2015 όταν φλέρταρε με το Σύριζα και απαξίωνε κάθε στιγμή τον τότε πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά;

Που ήταν στις μάχες που έδινε η Νέα Δημοκρατία, όταν πρωτοστατούσε στις ευχαριστίες των υπουργών του Σύριζα ;

Ποία εμπιστοσύνη μπορεί να εμπνεύσει ένα άτομο που μπορεί αδίστακτα να αλλάζει τις θέσεις του και να χαρακτηρίζει την πορεία του η συνεχής «κωλοτούμπα»;

Ποία τα εχέγγυα πως αυτός ο αυτοδιοικητικός θα δουλέψει βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον της Πελοποννήσου και όχι τα δικά του πολιτικά συμφέροντα;

Ο τρόπος που χειρίστηκε έκτακτα γεγονότα και συμφορές που ενέσκηψαν στον τόπο, μας ανησυχεί , διότι διαφαίνεται πως δεν έχει την ικανότητα να διαχειριστεί σοβαρά και κρίσιμα θέματα, κρυπτόμενος από τις ευθύνες του .

Επειδή ανάλογα με το ακροατήριο κάθε φορά τοποθετείται, να θυμίσω πως στη Μεσσηνία μιλάει για την ανάγκη να εκλεγεί Μεσσήνιος περιφερειάρχης, στην Αρκαδία πως νοιώθει Αρκάς , στην Αργολίδα Αργολιδέας, στην Κορινθία Κορίνθιος και στη Λακωνία Λάκωνας . Στη Μεσσηνία όμως, έχουμε μνήμη και ξέρουμε πόσο έχει σαμποτάρει την ανάπτυξη των όμορων Δήμων όπως της Μεσσήνης και πόσο απαξιωτικά έχει φερθεί στις ανάγκες των λοιπών Δήμων της Μεσσηνίας.

Κι επειδή οι αναμενόμενες κυβιστήσεις ξεκίνησαν ήδη από σήμερα, είδαμε και τις δηλώσεις του πρωτοπαλίκαρου του Σύριζα στη Λακωνία κ.Πουλοκέφαλου και το πόσο αδίστακτα συνεργάζεται ο κ.Νίκας κάτω από το τραπέζι με το Σύριζα, καίτοι έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας εκθέτοντας όσους του έδωσαν απλόχερα χείρα βοηθείας.

Αγαπητοί Νεοδημοκράτες, ο θυμόσοφος λαός μας λέει μία σοφή παροιμία…

«Ο λύκος την τρίχα του αλλάζει την γνώμη του ποτέ»

Αξίζει να τον εμπιστευθείτε;

*ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ

Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και Θεμάτων Μεσσηνίας