Αρχική Χωρίς κατηγορία Νέοι Δρόμοι και Γιώργος Δέδες: Ο έντιμος αγώνας που δεν αναγνωρίστηκε και...

Νέοι Δρόμοι και Γιώργος Δέδες: Ο έντιμος αγώνας που δεν αναγνωρίστηκε και δεν έσπασε το κατεστημένο

Και όταν λέμε Νέοι Δρόμοι μιλάμε για τον Γιώργο Δέδε και την παράταξή του που αποφάσισαν μέσα από Εντιμους Δρόμους να διεκδικήσουν πάνω από ταμπέλες, ταυτότητες και συμφέροντα το τιμόνι της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσουμε εμείς οι Κορίνθιοι να πούμε ότι ο Γιώργος Δέδες είναι ο χαμένος των εκλογών γιατί ο πατριώτης πολιτικός στάθηκε αντιμέτωπος από την μία με έναν πανίσχυρο νυν Περιφερειάρχη και από την άλλη με ολόκληρη την Νέα Δημοκρατία που έπεσε πάνω στον Παναγιώτη Νίκα.

Ανάμεσα σε δύο θεριά έρχεται ο πετυχημένος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών να αλλάξει το κατεστημένο που όπως δεν το αλλάζει η χώρα έτσι και η Περιφέρεια αποφάσισε να μην το αλλάξει.

Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης της Περιφέρειας και διαχείρισης των ευρωπαικών κονδυλίων, με μία άψογα καταρτισμένη ομάδα συνεργατών και υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων ο Γιώργος γύρισε όλη την Περιφέρεια και έπεισε όσο κανείς άλλος.

Αυτό που δεν μπορεί να πείσει όμως τον ψηφοφόρο είναι να αλλάξει συνήθειες και κατεστημένο. Για όλους εμάς τους Κορίνθιους ο Γιώργος Δέδες είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, είναι ο πολιτικός που αυτός ο νομός έχει εναποθέσει πολλές ελπίδες και ο ίδιος το ξέρει και παλεύει για αυτό.