Αρχική Ν. Μεσσηνίας Η Ντίνα Νικολάκου είναι πρώτη μέχρι τώρα σε σταυρούς στην Μεσσηνία παρά...

Η Ντίνα Νικολάκου είναι πρώτη μέχρι τώρα σε σταυρούς στην Μεσσηνία παρά τους τόνους λάσπης που δέχτηκε

Η Ντίνα Νικολάκου, η Σιδηρά Κυρία της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπως την αποκαλούν πολλοί, το δεξί χέρι του Πέτρου Τατούλη, η χαρισματική πολιτικός που στέκεται με ουσιαστικό και πολλές φορές έντονο λόγο απέναντι σε πολλούς άντρες συναδέλφους της είναι πρώτη μέχρι αυτή την στιγμή σε σταυρούς στην Μεσσηνία.

Η καθημερινή ενασχόλησή της με τα πολλά και σημαντικά προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι πολλές ώρες στην Οικονομική Επιτροπή δεν της άφησαν αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια κανένα χρονικό περιθώριο για “δημόσιες σχέσεις”.

Η Ντίνα Νικολάκου φρόντιζε τους Μεσσήνιους από την θέση που βρέθηκε και αγωνιζόταν καθημερινά για αυτούς παρότι δεν είχε την δυνατότητα να τους επισκέπτεται συχνά. Ητακ και αυτό που εισέπρεξαν οι συμπατριώτες της και το αποτύπωσαν την Κυριακή στην κάλπη.

Το σημαντικό όμως δεν είναι αυτό γιατί οι Μεσσήνιοι ξέρουν όπως ήξερε και η Ντίνα Νικολάκου γιατί καθημερινά εισέπρατε την εμπιστοσύνη τους. Το σημαντικό είναι οι τόνοι λάσπης που δέχτηκε, η ψεύτικη κριτική και τα άνανδρα χτυπήματα που δεχόταν καθημερινά από μεγάλη μερίδα του τύπου.

Η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής όμως δεν απάντησε ποτέ σε τίποτα από όλα αυτά, ήταν μία τακτική που σε πολλούς προκάλεσε εντύπωση, όμως αυτή ξέρει ότι όλα αυτά γίνονταν με σκοπό να χάσει χρόνο και να μην εκτελεί τις άπειρες υποχρεώσεις της. Η Ντίνα Νικολάκου γύρισε την πλάτη και συνέχισε το έργο της.

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο για την τρελά ανοδική πολιτική εξέλιξη της Μεσσήνιας πολιτικού. Για άλλη μια φορά θα βρεθεί στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη αν του εμπιστευτούν οι Πελοποννήσιοι άλλη μία τετραετία.

Σ.Μπαλή