Αρχική Ν. Κορινθίας Αυτοί είναι οι μεγάλοι “Μονομάχοι” της ερχόμενης Κυριακής στο Νομό Κορινθίας

Αυτοί είναι οι μεγάλοι “Μονομάχοι” της ερχόμενης Κυριακής στο Νομό Κορινθίας

Συνεχίζεται η εκπομπή των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών… Στη περιφέρεια Πελοποννήσου ο κύριος Τατούλης   και ο κύριος Νίκας  όπως όλοι πλέον γνωρίζουμε, την επόμενη Κυριακή θα αναμετρηθούν εκ νέου για το ποιος τελικά θα είναι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου .

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

·       Στις Δημοτικές Εκλογές και ποιο συγκεκριμένα στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων στα 38 εκλογικά κέντρα, οι συνδυασμοί του Γ. Γκιώνη (Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση Πολιτών) 34,36% και Μ. Πρωτοπαππά (Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση) 23,73% συνεχίζουν  την εκλογική τους αναμέτρηση την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου.

·       Οι Τσιώτος και Ανδρικόπουλος θα δώσουν τη μάχη για τον Δήμο Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου.

·       Οι Πνευματικός και ο Νανόπουλος θα αναμετρηθούν στον Β΄ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο Κορινθίων. Το ίδιο δίδυμο είχε αναμετρηθεί και στις Δημοτικές Εκλογές του 2014

·       Οι Σταματόπουλος και Λέγγας περνούν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Σικυωνίων την επόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου.

·       Τέλος οι Φρούσιος και Ανδριανάκος περνούν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Νεμέας.

Πηγή: atnews.gr