Αρχική Ν. Κορινθίας Καραπανάγος σε Ηλιακόπουλο: Ελάτε να σας διδάξουμε μαθήματα δημοκρατίας

Καραπανάγος σε Ηλιακόπουλο: Ελάτε να σας διδάξουμε μαθήματα δημοκρατίας

Ο συνδυασμός «Αλλάζουμε Μαζί» με επικεφαλής τον Ιωάννη Καραπανάγο απαντά με δελτίο τύπου σε κείμενο- ανακοίνωση του Πάνου Ηλιακόπουλου το οποίο αναφερόταν στο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου, στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων. 

Διαβάστε ολόκληρη την απάντηση του συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί» :

Η προσβλητική ανακοίνωση του κ. Πάνου Ηλιακόπουλου, που έμεινε  «άφωνος» με το εκλογικό αποτέλεσμα, γιατί συνειδητοποίησε την ανυπαρξία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφού ούτε συνδυασμό μπόρεσε να καταρτίσει ούτε να συνεισφέρει στο Δημοτικό Συνδυασμό που προσχώρησε, αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα, επιδιώκοντας, για μία ακόμη φορά, να αναδειχθεί τιμητής των πάντων, υβρίζοντας, με χυδαιότητα, το 10% των συνδημοτών μας που εμπιστεύτηκαν τις Αρχές, τις Αξίες και τους Στόχους του συνδυασμού  «αλλάzουμε MAZI».

Απευθυνόμαστε στον κ. Ηλιακόπουλο, στο πλαίσιο του αναφαίρετου δημοκρατικού δικαιώματος και του συνιστούμε να αποδεχτεί την πραγματικότητα του νέου πολιτικού χάρτη του Δήμου μας με ψυχραιμία.

Να συνειδητοποιήσει το γεγονός πως είναι απών, αφού οι Συνδημότες μας τον απέρριψαν. Να σεβαστεί ότι οι Συνδημότες μας έχουν μνήμη και πολιτική κρίση.

Να μην υπογράφει, ως επικεφαλής, ενός ανύπαρκτου συνδυασμού, αφού η προεκλογική περίοδος ολοκληρώθηκε. Να γράφει, με αντικειμενικότητα, για θέματα που αφορούν την τιμή και την υπόληψη προσωπικοτήτων ενός τόπου, τον οποίο επέλεξε να ζει, χωρίς ο τόπος μας να τον έχει προσκαλέσει για να του αναθέσει καθήκοντα κατηγόρου του δημοσίου βίου.

Εξάλλου εάν δεν τον εκπροσωπεί η νοοτροπία και η αντίληψη των συνδημοτών μας έχει αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα να επιλέξει έναν άλλο τόπο για να ζήσει που να τον εκφράζει καλύτερα.

Να παραδεχθεί ότι ο Συνδυασμός μας είναι αποδεδειγμένα αυτόνομος, δημοκρατικός και ανεξάρτητος και να μην ψάχνει ανύπαρκτες δικαιολογίες για να μειώσει το μέγεθος της επιτυχίας του εκλογικού μας ποσοστού.

Επιπλέον τον διαβεβαιώνουμε, κατηγορηματικά, ότι είμαστε, ανά πάσα στιγμή, έτοιμοι να του διδάξουμε μαθήματα δημοκρατίας. Κι’ αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια μας που τον τρομάζει.

Πηγή: loutraki365.gr

Προηγούμενο άρθροΈκτακτο: Παραιτείται από την ηγεσία ο Θεοδωράκης – Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το «Ποτάμι»
Επόμενο άρθροΚαιρός: Ζέστη με τοπικές βροχές – Πόσο θα φτάσει ο υδράργυρος