Αρχική Ν. Κορινθίας 5η Πολιτική Δύναμη στην Κόρινθο η Παράταξη Πιέτρη

5η Πολιτική Δύναμη στην Κόρινθο η Παράταξη Πιέτρη

Η Παράταξη “Μαζί Μπορούμε” με Επικεφαλής, τον νεότερο σε όλη την Ελλάδα, χωρίς κανένα χρίσμα ή κομματική στήριξη, Υποψήφιο Δήμαρχο Τιμολέοντα Πιέτρη, αναδείχθηκε 5η Πολιτική Δύναμη στον Δήμο Κορινθίων συγκεντρώνοντας το 3,52% και 1.133 ψηφοδέλτια, στους 8 συνδυασμούς που κατήλθαν στις εκλογές. 

Στις πιο αμφίρροπες εκλογές των τελευταίων ετών, η Παράταξη Πιέτρη πέτυχε να “προσπεράσει” τον συνδυασμό του κου Ασημακοπούλου με στήριξη του κυβερνώντος κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, τον κομματικό συνδυασμό του ΚΚΕ της κας Τζέκου και τον συνδυασμό του έμπειρου αυτοδιοικητικού και πρώην Δημάρχου κου Γκεζερλή. 

Με μια τετραετή αυτοδιοικητική εμπειρία μιας και ο ξαφνικός χαμός του ιδρυτή του συνδυασμού “Κόρινθος 2014-2019” τον “έριξε αμέσως στα βαθιά” ανέλαβε χρέη Αρχηγού και Δημοτικού Συμβούλου. 

Δεν επαναπαύτηκε όμως και έβαλε τις βάσεις για την δημιουργία μιας νέας, νεανικής και δυναμικής παράταξης που κατέβηκε αυτόνομη στις εκλογές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 54χρονος αείμνηστος Κωνσταντίνος Πιέτρης συγκέντρωσε το 2014 3,62% με 5 συνδυασμούς. 

Η Παράταξη “Μαζί Μπορούμε” ευχαριστεί τα πρωτοεμφανιζόμενα πολιτικά μέλη της που πίστεψαν στον Επικεφαλής, στο πρόγραμμα και στην νέα φιλοσοφία εκλογικού αγώνα και πολιτικού πολιτισμού που διέφερε απ’ όλους τους άλλους. 

Επίσης τους ευχαριστεί γιατί παραμένουν ενωμένοι πάρα τις πιέσεις που δέχθηκαν είτε να αποχωρήσουν (όπως έγινε με 13 πρόσωπα που αναίρεσαν τις υπογραφές τους πριν την κατάθεση του Συνδυασμού), είτε να εγκαταλείψουν την προσπάθεια μέχρι κ μια εβδομάδα πριν τις εκλογές. 

Η κρίση του Κορινθιακού Λαού απολύτως σεβαστή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας τίμησαν.

Τέλος αξίζει να συγχαρούμε τον Βασίλη Νανόπουλο και την Συμμαχία Πολιτών για την πρωτιά στις εκλογές.