Αρχική Ν. Κορινθίας Παρά λίγο αυτοδυναμία για Σπύρο Σταματόπουλο στον Δήμο Σικυωνίων – Το ευχαριστήριο...

Παρά λίγο αυτοδυναμία για Σπύρο Σταματόπουλο στον Δήμο Σικυωνίων – Το ευχαριστήριο μήνυμα

Θέλω να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, στους συμπολίτες μας, για την εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν τη «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων», δίνοντας της ξεκάθαρο προβάδισμα στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών.

Το αποτέλεσμα της κάλπης δείχνει περίτρανα την προτίμηση των συνδημοτών μας στην παράταξή μας και στο πρόγραμμά μας. Οι πολίτες προτίμησαν την ενότητα, αυτό που είχαμε πει από την αρχή ότι εκπροσωπούμε. Η εμπιστοσύνη σας μας τιμά. Αυτή η νίκη είναι δική σας. Είναι νίκη της δημοκρατίας, είναι νίκη της πολιτικής που ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια για να αναδείξουμε τον τόπο μας. Είναι νίκη μεγάλη. Στα πρόσωπα των ανθρώπων του συνδυασμού μας τιμήσατε το ήθος και τη διάθεση προσφοράς. Τιμήσατε τις αξίες και το όραμά μας για το δήμο, τον αγώνα μας να συνεχίσει να είναι στους οικονομικά βιωσιμότερους δήμους, να συνεχίσει να είναι πρωταθλητής στις χρηματοδοτήσεις, να συνεχίσει να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και να ενισχύει την τοπική οικονομία υλοποιώντας αναπτυξιακά έργα. Σας ευχαριστώ θερμά. Το υψηλό ποσοστό νίκης που δώσατε στο συνδυασμό μας μάς τιμά και μας δεσμεύει.

Απευθυνθήκαμε στους πολίτες με απόλυτη ειλικρίνεια  έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την προκοπή του Δήμου μας και το κοινό συμφέρον των συνδημοτών μας ανεξαρτήτως αν μας ψήφισαν. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Σας καλώ να δώσουμε τη μάχη της δεύτερης Κυριακής με την ίδια πίστη και την ίδια αξιοπρέπεια που μας διακρίνει.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε όλους τους πολίτες να συνεχίσουν δυναμικά μαζί μας  στην τελική ευθεία προς την κάλπη. Σε αυτόν τον αγώνα, δεν περισσεύει κανείς.

Σας ευχαριστώ πολύ.