Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ο Π.Τατούλης και η Νέα Πελοπόννησος κέρδισαν την Νέα Δημοκρατία

Ο Π.Τατούλης και η Νέα Πελοπόννησος κέρδισαν την Νέα Δημοκρατία

Και ενώ ολόκληρη η Ελλάδα βάφτηκε μπλε χθες βράδυ, ένας αντάρτης του κόμματος που όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι αύριο το πρωί κυβέρνηση, το είπε και το έκανε πράξη.

Ο Πέτρος Τατούλης μάζεψε την ομάδα του και ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία για να συνεχίσει το έργο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου χωρίς κομματικά στηρίγματα και με σύνθημά του το ¨Η Δύναμή μας είναι οι πολίτες”. Από την άλλη είχε απέναντί του μια κομματική στήριξη στον Παναγιώτη Νίκα από την Νέα Δημοκρατία που πόλωνε κάθε μέρα και περισσότερο.Και όταν λέμε στήριξη δεν μιλάμε για ένα χρίσμα. Στην κυριολεξία έπεσε ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία επάνω στον Παναγιώτη Νίκα με αλλεπάληλες ομιλίες και επισκέψεις του Μάκη Βορίδη, του Αδωνη Γεωργιάδη ακόμη και του Αντώνη Σαμαρά για να συσπειρώσουν όσο το δυνατό περισσότερο τους ψηφοφόρους.

Αλλά το θαύμα δεν έγινε γιατί ο Πέτρος Τατούλης έκοψε πρώτος το νήμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και πηγαίνει με αέρα νικητή ατον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών αλλά περισσότερο με τον αέρα του πολιτικού που οι Πελοποννήσιοι εμπιστεύονται, προτιμούν και αγαπούν.

Υποθέτουμε ότι και αυτή την εβδομάδα ο Πέτρος Τατούλης θα κινηθεί στα ίδια μονοπάτια που είναι μακρυά από ύβρεις, κατηγορίες και πισώπλατα μαχαιρώματα που ενώ τα υπέστη δεν απάντησε ποτέ για να μην χάνει ούτε ένα λεπτό από το σημαντικό έργο που του ανέθεσαν οι Πελοποννήσιοι και που θέλει να συνεχίσει και μετά την προσεχή Κυριακή.

Σ.Μπαλή