Αρχική Eπικαιρότητα Η ομολογία του 43χρονου και τα σοκαριστικά ευρήματα: Τρεις μήνες ασελγούσε στην...

Η ομολογία του 43χρονου και τα σοκαριστικά ευρήματα: Τρεις μήνες ασελγούσε στην 14χρονη

Γυναικεία αντισυλληπτικά, χάπια κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, ερωτικά λιπαντικά υγρά και… χειροπέδες βρήκαν οι αστυνομικοί μέσα στο κατάστημα ψιλικών του 43χρονου στο Μοσχάτο, μετά τη σύλληψή του το βράδυ της 21ης Μαΐου.

Νωρίτερα τον είχε εντοπίσει ο πατριός της 14χρονης Αμαλίας, μέσα στο κατάστημά του, να ερωτοτροπεί με το ανήλικο κορίτσι. Στη δικογραφία περιγράφονται όσα είχαν καταθέσει όλες οι πλευρές, και τα ευρήματα. Με αυτήν το μεσημέρι της Πέμπτης ο 43χρονος είχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία, όταν η Αμαλία έδινε τέλος στη ζωή της, αποδίδοντας ευθύνη στον εαυτό της για τη «φυλάκισή» του.

Εκείνο το βράδυ ο πατριός αναζητούσε την Αμαλία. Είχε πληροφορίες ότι η 14χρονη συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών και επικοινωνούσε με τον ιδιοκτήτη. Στις 22:50 τη βρίσκει μέσα στο κατάστημα, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου η Αμαλία τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 43χρονος κλειδώθηκε μέσα στο κατάστημα. Λίγο αργότερα έφθασαν εκεί αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, οι οποίοι προσήγαγαν τους δύο εμπλεκόμενους άνδρες, αρχικά στο Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου – Ταύρου και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ανατριχιαστικά ευρήματα

Κατά τη διάρκεια της προσαγωγής οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του 43χρονου και κατέσχεσαν ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα μεταλλικό αντικείμενο θραύσης κρυστάλλων σε σχήμα «στιλό», δύο κινητά τηλέφωνα, μια καρτέλα αντισυλληπτικών δισκίων Yasminelle, η οποία είχε 10 χάπια, μια καρτέλα καψάκια για τη στυτική δυσλειτουργία Erofertil, η οποία περιείχε 12 χάπια, μια συσκευασία ερωτικού λιπαντικού υγρού, η οποία έγραφε μεταξύ άλλων AMOR: Gleitmittel BASIC.

Επίσης, κατασχέθηκαν τρεις κάρτες μνήμης, δύο τάμπλετ, 9 χειρόγραφες σημειώσεις από τις οποίες προέκυπτε το όνομα μιας -17χρονης σήμερα- κοπέλας που και αυτή είχε πέσει στα «δίχτυα» του 43χρονου, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.

Πατέρας φίλης

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 43χρονος το τελευταίο τρίμηνο είχε «συνάψει ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση» με την 14χρονη Αμαλία και το βράδυ της 21ης Μαΐου ασελγούσε σε βάρος της μέσα στο κατάστημα ψιλικών.

Το ανήλικο κορίτσι, εξεταζόμενη από πραγματογνώμονα-ψυχολόγο, ανέφερε ότι γνώριζε τον 43χρονο από την ηλικία 10 ετών, καθώς εργαζόταν σε κατάστημα ψιλικών της γειτονιάς της, αλλά και επειδή ήταν πατέρας φίλης της.

Τον Φεβρουάριο του 2019 που πήγε στο κατάστημά του και ήταν στενοχωρημένη συζήτησε μαζί του τα οικογενειακά της προβλήματα, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά και να αναπτυχθεί τελικά μεταξύ τους πιο στενή σχέση -«ερωτική», όπως είπε η 14χρονη- και μετά τις 2 Απριλίου να υπάρξει σεξουαλική επαφή, η οποία επαναλήφθηκε αρκετές φορές έως και το βράδυ εντοπισμού από τον πατριό της.
Σχετικά με την επικοινωνία της με τον κατηγορούμενο ανέφερε ότι συνομιλούσε μαζί του μέσω της εφαρμογής Μessenger και έδωσε στους αστυνομικούς 13 σελίδες με αποσπάσματα των συνομιλιών της με αυτόν.

Το άλλο ανήλικο θύμα

Ερευνώντας τα ηλεκτρονικά αρχεία του 43χρονου, και συγκεκριμένα μια κάρτα micro SD, που ήταν τοποθετημένη στη συσκευή του κινητού του τηλεφώνου, εντοπίστηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Συγκεκριμένα, βίντεο και φωτογραφίες όπου αποτυπώνεται γυμνή μια κοπέλα, προφανώς ανήλικη, η οποία έρχεται σε συνουσία με τον κατηγορούμενο. Οι φωτογραφίες φαινόταν να έχουν τροποποιηθεί στις 21 Ιουλίου 2016. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν την ανήλικη εντοπίζοντας στην κατοχή του κατηγορουμένου… έλεγχο ετήσιας προόδου του σχολείου της. Ηταν ένα 17χρονο σήμερα κορίτσι, το οποίο εξετάστηκε και αυτό από πραγματογνώμονα-ψυχολόγο, που είπε μεταξύ άλλων ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο όταν ήταν μαθήτρια της ΣΤ’ τάξης του δημοτικού σχολείου ως πελάτισσα του καταστήματος που τότε διατηρούσε, και όταν πήγαινε στη Β’ Γυμνασίου και έκανε παρέα με την κόρη του, αναπτύχθηκαν οικογενειακές σχέσεις και σχέσεις εμπιστοσύνης, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να διανυκτερεύει στο σπίτι του.

Μαζί του συζητούσε για θέματα που την απασχολούσαν και σχετίζονταν με το σχολικό και το οικογενειακό της περιβάλλον, και στις 3 Ιανουαρίου 2017 ήρθε για πρώτη φορά σε συνουσία μαζί της στο σπίτι του, κάτι που επαναλαμβανόταν έως το καλοκαίρι του 2018. Διεκόπη όταν η μητέρα της ανακάλυψε μηνύματά τους με συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου, χωρίς ωστόσο η ανήλικη να αποκαλύψει στη μητέρα της ότι πρόκειται γι’ αυτόν.

Τι είπε

Ο 43χρονος κατά την απολογία του ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τις δύο ανήλικες, ότι βιντεοσκόπησε την ερωτική του συνεύρεση με την πρώτη και δήλωσε… μετανιωμένος ζητώντας την επιείκεια. «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ηταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της», φέρεται να υποστήριξε αναφορικά με την 14χρονη Αμαλία.

Να σημειωθεί ότι οι χώροι του καταστήματος ψιλικών στο Μοσχάτο εξερευνήθηκαν και φωτογραφήθηκαν από συνεργείο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Είχαν παραγγελθεί η ιατροδικαστική εξέταση της άτυχης Αμαλίας και η εργαστηριακή εξέταση βιολογικού υλικού, χωρίς όμως να γίνει ποτέ, καθώς το άτυχο κορίτσι είχε αποφασίσει να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.
Οι αστυνομικοί είχαν πάρει βιολογικό υλικό και από τον κατηγορούμενο, το οποίο στάλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για συγκριτικές εξετάσεις.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου