Αρχική Eπικαιρότητα Μοσχάτο: Σοκ από την ομολογία του 43χρονου: Παραδέχτηκε πως είχε σχέση με...

Μοσχάτο: Σοκ από την ομολογία του 43χρονου: Παραδέχτηκε πως είχε σχέση με δύο 14χρονες

Σόκαρε ακόμα και τους αστυνομικούς ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με το STAR, ο 43χρονος ομολόγησε ενώπιον των αστυνομικών πως διατηρούσε σχέση με την 14χρονη και ακόμα μία κοπέλα της ίδιας ηλικίας.

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως οι γυμνές φωτογραφίες που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν από την 14χρονη με την οποία είχε σχέση στο παρελθόν. Ισχυρίστηκε πως κρατούσε τα στιγμιότυπα λόγω της πολύ στενής σχέσης που είχαν συνάψει.

Σύμφωνα με το STAR οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν απ’ όσα άκουσαν ενώ τραγικές φιγούρες είναι η γυναίκα και η κόρη του που δεν είχαν καταλάβει τη διπλή ζωή του 43χρονου.

Η υπεράσπιση του 43χρονου αναμένεται να ζητήσει να γίνει και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού

Καταγγελία και στο Χαμόγελο του Παιδιού είχε γίνει για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης που αυτοκτόνησε την Πέμπτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Οργάνωσης, ευαισθητοποιημένος πολίτης είχε αναφέρει στην ειδική τηλεφωνική γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056, ότι το νεαρό κορίτσι «είχε ειδωθεί επανειλημμένα να βρίσκεται με τον ενήλικο-περίπου 40 ετών- και να συχνάζει στο κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο ίδιος στην περιοχή. Επίσης, σύμφωνα με την αναφορά η ανήλικη κοπέλα είχε ειδωθεί να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του συγκεκριμένου ατόμου από πλατεία της περιοχής, ενώ ο πολίτης μας ενημέρωσε για δημόσια ανταλλαγή μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του 14χρονου κοριτσιού και του ενήλικα που παρέπεμπαν στην ύπαρξη σχέσης εξάρτησης της ανήλικης και κακοποίησης της από τον συγκεκριμένο ενήλικο άντρα».

Άμεσα, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης ανηλίκων, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για την αναφορά την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ελληνικής Αστυνομίας και έφερε σε επικοινωνία τον πολίτη που έκανε την αναφορά με τους αρμόδιους αξιωματικούς για την περαιτέρω διερεύνηση του περιεχομένου της.

Για άλλη μια φορά, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώνει ότι αρμόδιοι για κάθε περιστατικό κακοποίησης παιδιού είναι οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές που οφείλουν να διερευνήσουν την εγκυρότητα των αναφερομένων και να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την σωματική και ψυχολογική προστασία του ανήλικου παιδιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει ήδη θέσει το σύνολο των δομών και των υποστηρικτών υπηρεσιών του στη διάθεση της οικογένειας της ανήλικης. Επίσης, οι Ψυχολόγοι και Κοινωνικοί Λειτουργοί του Οργανισμού βρίσκονται ήδη δίπλα στους μαθητές, γονείς και στους εκπαιδευτικούς  του σχολείου που φοιτούσε η ανήλικη, καθώς και της ευρύτερης περιοχής ώστε να παρασχεθεί ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη και ο,τιδήποτε άλλο χρειαστούν.

Ποινική δίωξη σε βάρος του 43χρονου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του 43χρονου Δ.Λ., ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 14χρονη κοπέλα που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωής της, το πρωί της Πέμπτης, πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο την ώρα που διέρχονταν συρμός.

Ειδικότερα η δίωξη αφορά στα εξής αδικήματα:

– Αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 14 ετών (κακούργημα)

– Κατάχρηση σε ασέλγεια (κακούργημα)

– Πορνογραφία ανηλίκων (πλημμέλημα)

Πηγή: eleftherostypos.gr