Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη-Κώστας Τζιούμης: “Γυρίζουμε την πλάτη στο παλιό, στο σκουριασμένο και στο ξεπερασμένο”

Τρίπολη-Κώστας Τζιούμης: “Γυρίζουμε την πλάτη στο παλιό, στο σκουριασμένο και στο ξεπερασμένο”

ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ- ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ

Αυτά ήταν τα τρία βασικά σημεία της κεντρικής ομιλίας του Κ. Τζιούμη, υποψηφίου δημάρχου Τρίπολης και επικεφαλής της παράταξης «ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο». Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες, σε μια ομιλία ήρεμης δύναμης, αποφασιστικότητας και αυτοπεποίθησης, ο Κώστας Τζιούμης διακήρυξε ότι έχει τη θέληση και τη δύναμη αλλά και τους κατάλληλους συνεργάτες, ώστε να πετύχει τους στόχους του, να δημιουργήσει δηλαδή ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.

Παρέδωσε στην κοινή περιφρόνηση- και στη Δικαιοσύνη- τους συκοφάντες και ψιθυριστές, μίλησε για την ανάγκη Ηθικής (και) στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, η οποία, όχι αδίκως, συχνά κατηγορείται για αδιαφάνεια, ανικανότητα και φαυλότητα. Κάλεσε όλους τους δημότες να γυρίσουν την πλάτη στο παλιό, στο σκουριασμένο, στο ξεπερασμένο, να μελετήσουν το ρεαλιστικό και τεκμηριωμένο πρόγραμμα της παράταξής του, να συστρατευτούν με την παράταξη «ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΡΙΟ» και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οδηγήσουν την Τρίπολη και τα χωριά μας εκεί που τους αξίζει, εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Τόνισε τα πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας, τα σημεία( ιστορικά, πολιτιστικά, παραγωγικά), που μπορούν να φέρουν επισκέπτες, θέσεις εργασίας, πλούτο. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα παραμένουν ανεκμετάλλευτα , αδρανή ή άγνωστα, γιατί αδρανείς και άσχετοι ήταν όσοι διαχειρίστηκαν τις τύχες του Δήμου τα τελευταία χρόνια.

Με συστράτευση και συνένωση δυνάμεων η Τρίπολη μπορεί να αλλάξει την πορεία της και τη μοίρα της. «Στον αγώνα του καλού», κατέληξε ο Κώστας Τζιούμης, «σας χρειαζόμαστε, σας θέλουμε, σας καλούμε και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ».

Με συστράτευση και συνένωση δυνάμεων η Τρίπολη μπορεί να αλλάξει την πορεία της και τη μοίρα της”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Για να καταλήξει λέγοντας πως “Στον αγώνα του καλού, σας χρειαζόμαστε, σας θέλουμε, σας καλούμε και σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ».

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, πλήθος, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και πλήθος

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Προηγούμενο άρθροKαι πάλι Δήμαρχος ο Αλ.Πνευματικός σε δημοσκόπηση της RASS για το Δήμο Κορινθίων (κάρτες)
Επόμενο άρθρο“Νέους Δρόμους” χαράζει ο Γιώργος Δέδες λίγα 24ωρα πριν από τις κάλπες (Εικόνες-Βίντεο)