Αρχική Ν. Κορινθίας Πανηγυρικό κλίμα νίκης για το Γιώργο Δέδε, σε Βραχάτι, Βέλο και Ζευγολατιό...

Πανηγυρικό κλίμα νίκης για το Γιώργο Δέδε, σε Βραχάτι, Βέλο και Ζευγολατιό (Εικόνες)

Το Βραχάτι, το Βέλο και το Ζευγολατιό επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κορινθίας του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο».

Ο Γιώργος Δέδες με την ομάδα των «Νέων Δρόμων», βρέθηκε στο Βραχάτι, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του, όπου περιδιαβαίνοντας τους δρόμους και τα καταστήματα χαιρέτισε και συνομίλησε με πλήθος κόσμου που του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο αυτοδιοικητικό του εγχείρημα.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε δύο ομιλίες στην πλατεία του Βέλου και του Ζευγολατιού, αντίστοιχα, όπου ανέλυσε στους παρευρισκόμενους πώς η Περιφερειακή Διακυβέρνηση μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά στο ξεπέρασμα των προβλημάτων που ταλαιπωρούν την περιοχή.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Φράγμα του Ασωπού, ενημερώνοντας τους πολίτες για τη μελέτη κατασκευής των δικτύων άρδευσης και ύδρευσης, η οποία δημοπρατείται εντός του έτους και τη χρηματοδότηση της οποίας με 3 εκατομμύρια ευρώ, εξασφάλισε ως Γενικός Γραμματέας Υποδομών. Υπογράμμισε επίσης, την ανάγκη να μπουν τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην κορυφή της ατζέντας κάθε ιεράρχησης.

Αναφερόμενος στη χρηματοδότηση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφάλισε στο Δήμο Βέλου-Βόχας για την κατασκευή κρίσιμων αντιπλημμυρικών και οδικών έργων που ήδη υλοποιούνται, υπογράμμισε ότι κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Υποδομών, χρηματοδότησε χωρίς καμιά διάκριση πολιτικής απόχρωσης τους Δήμους σε σημαντικά έργα υποδομών και με τον ίδιο τρόπο σκοπεύει να λειτουργήσει και ως Περιφερειάρχης, εφόσον οι πολίτες με την ψήφο τους, δώσουν τη δυνατότητα στους «Νέους Δρόμους» να αναλάβουν τα ηνία της Περιφερειακής Αρχής.