Αρχική Ν. Κορινθίας Η Ομάδα Αίγαγρος του ΓΕΛ Ξυλοκάστρου 2η Πανελλαδικά στο Διαγωνισμό 4Χ4 in...

Η Ομάδα Αίγαγρος του ΓΕΛ Ξυλοκάστρου 2η Πανελλαδικά στο Διαγωνισμό 4Χ4 in Schools

Άλλη μια εξαιρετική διάκριση πέτυχε το ΓΕΛ Ξυλοκάστρου και οι μαθητές του. Η ομάδα Αίγαγρος κατέλαβε τη 2η θέση στον Εθνικό Διαγωνισμό 4Χ4 in Schools που της δίνει το εισιτήριο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παγκόσμιους Αγώνες. Επίσης πήρε βραβείο καλύτερης φωτογραφίας της εβδομάδας των αγώνων, βραβείο καλύτερου πορτοφόλιο και βραβείο καλύτερου εκθεσιακού περιπτέρου.

60799570 2320372478207415_8122967609931988992_n

Η σημαντικότατη διάκριση των παιδιών (Αγγελίδης Ορφέας, Καραμάνος Αθανάσιος, Κοψιδάς Νικόλαος, Μανδελιάς Κωνσταντίνος – Α΄ τάξη, Μπουλτάς-Παπαλάμπρου Παναγιώτης – Β΄ τάξη, Χρόνης Γεώργιος, Α΄ τάξη και οι μέντορες-συντονιστές Αϊδινόπουλος Περικλής και Μέλλιος Νικόλαος – Γ΄ τάξη), σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς τεχνολογίας, καταδεικνύει, αφενός το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης που μπορεί να παρέχεται στο δημόσιο σχολείο από εξαιρετικούς λειτουργούς, και αφετέρου αποτελεί ύψιστη διάκριση και τιμή για το Δήμο μας.

Εκ μέρους του συνόλου των δημοτών, ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος συγχαίρει θερμότατα τα παιδιά για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, αλλά και για την αγάπη τους στη μάθηση και την εμπειρική γνώση, που μπορεί να αποφέρει σύγχρονα μικρά τεχνολογικά επιτεύγματα.

Συγχαίρει επίσης ιδιαίτερα την διευθύντρια του λυκείου κα Σοφία Σμυρνή και τους εκπαιδευτικούς για το αξιόλογο και καινοτόμο έργο τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους σ’ αυτή τη διάκριση, καθώς και τους γονείς για την αμέριστη στήριξη της προσπάθειας των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης δήλωσε επίσης ότι, η νέα γενιά μας, με τις -καθημερινές σχεδόν- εκπλήξεις σε διακρίσεις που μας επιφυλάσσει, εγγυάται απόλυτα -και σε πραγματικά δύσκολους καιρούς- το ευοίωνο μέλλον του τόπου μας.