Αρχική Ν. Κορινθίας Σπ.Πιέρρος: “Θέλουμε να πάρουμε την εντολή ώστε να ανοίξουν “Νέοι Δρόμοι” για...

Σπ.Πιέρρος: “Θέλουμε να πάρουμε την εντολή ώστε να ανοίξουν “Νέοι Δρόμοι” για ένα καλύτερο αύριο” (Βίντεο)

Στο δελτίο ειδήσεων του SUPER με τον Θεοδόση Πιπέρη, βρέθηκε καλεσμένος ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Π.Ε. Κορινθίας με τον συνδυασμό του Γιώργου Δέδε “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”, Σπύρος Πιέρρος.

Αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την πολιτική και συγκεκριμένα με τον β’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να συστρατευτεί με τον Γιώργο Δέδε τονίζοντας ότι η μεγάλη αυτοδιοικητική του πορεία στα κοινά της Κορινθίας, αλλά και το μεγάλο έργο που έχει να επιδείξει και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών αλλά και ως Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και το ήθος και η ακεραιότητά του ήταν μερικοί από τους λόγους που πιστεύει ότι θα συντελέσουν στο να γίνει έργο τα επόμενα χρόνια στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα έργα που πρέπει άμεσα να γίνουν και τα οποία δεν έχουν γίνει, ειδικότερα όσον αφορά την Κορινθία, μιλώντας παράλληλα για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του συνδυασμού “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”.