Αρχική Ν. Κορινθίας Μήνυμα νίκης από Άσσο-Λέχαιο-Περιγιάλι για τον Π. Καλλίρη (Εικόνες)

Μήνυμα νίκης από Άσσο-Λέχαιο-Περιγιάλι για τον Π. Καλλίρη (Εικόνες)

Η περιοδεία- ομιλία μας στον Κάτω Άσσο, στον Άσσο, στο Λέχαιο και το Περιγιάλι, αποτέλεσε μια αδιαμφισβήτητη επιβεβαίωση και μια δικαίωση: Με τον καθαρό και δυναμικό αγώνα μας, με το ισχυρό ψηφοδέλτιό μας και το ρεαλιστικό αναπτυξιακό μας Πρόγραμμα, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των συντοπιτών μας για τη διοίκηση του Δήμου Κορινθίων!
Το ηχηρό μήνυμα νίκης που έστειλαν οι συντοπίτες μας, είναι ένα μήνυμα νίκης στη μάχη για το αυτονόητο: Την εξέλιξη σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με σκληρή δουλειά.

Με την ίδια υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα με την οποία ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας και υποψ. Δήμαρχος Κορινθίων, εισηγήθηκε και μερίμνησε για τον καθαρισμό της αρδευτικής διώρυγας ΑΟΣΑΚ περιοχών Άσσου – Λεχαίου- Περιγιαλίου, από την Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με την ίδια συνέπεια και μαχητικότητα θα εργαστεί και από το αξίωμα του Δημάρχου για την πραγματική, συνολική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.
Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της περιοδείας μας στη Δημοτική Ενότητα Άσσου- Λεχαίου, ήταν ο υποστηρικτικός πρόλογος του αξιότιμου πρ. Δημάρχου Άσσου –Λεχαίου, κ. Γ. Πίσκοπου, κατά την ομιλία μας στον Άσσο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή του και τις πάντα χρήσιμες συμβουλές του.

Στην κορύφωση του προεκλογικού μας αγώνα, σας προσκαλούμε στην Κεντρική Ομιλία μας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23/05/2019 και ώρα 8.30 μ.μ. στη Δημοτική Αγορά της Κορίνθου.

Σας καλούμε να πετύχουμε μαζί την εξέλιξη του τόπου μας!