Αρχική Eπικαιρότητα Απέκλεισε πρόωρες εκλογές ο Παππάς «ανεξαρτήτως αποτελέσματος ευρωεκλογών»

Απέκλεισε πρόωρες εκλογές ο Παππάς «ανεξαρτήτως αποτελέσματος ευρωεκλογών»

Δεν υπάρχει κανένα θέμα πολιτικών εξελίξεων μετά τις ευρωεκλογές, διότι οι προγραμματισμένες εκλογές είναι πολύ κοντά, υποστήριξε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, δεν υπάρχει περίπτωση καμία μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας, πρόσθεσε και επέμεινε ότι το ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας είναι ένα ακόμα σημάδι σταθερότητας.

Η ΝΔ ξεκίνησε από την προσδοκία συντριπτικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα λέει έστω και με μία ψήφο να φύγει ο Τσίπρας, είπε ο κύριος Παππάς και ανέφερε ότι δεν θα εκπλαγεί «αν χάσουν και πουν «δεν ήταν κακό αποτέλεσμα»».

Οι δημοσκόποι έχει αποδειχθεί ότι δεν μπορούν να προβλέψουν ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού, είναι ντε φάκτο εκτός των ραντάρ και έτσι δεν μπόρεσαν να προβλέψουν τις νίκες του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και την μεγάλη νίκη του λαού μας στο δημοψήφισμα της ίδιας χρονιάς, είπε ο υπουργός και συνέχισε λέγοντας ότι η τάση είναι ανοδική για τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα είναι και πρώτο κόμμα την Κυριακή.

Προφανώς η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κάνει μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα, γι΄ αυτό και πάει σε ένα μικρό στάδιο στο Περιστέρι, πρόσθεσε.

Ο κύριος Στουρνάρας δεν κοιτάει τη δουλειά του

Κάθε φορά που κάνει ένα βήμα η οικονομία μας, έρχεται ο κύριος Στουρνάρας να μας πει ότι δεν πρέπει να το κάνει, ανέφερε ο κύριος Παππάς επιτηθέμενος στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν κοιτάει τη δουλειά του».

Κατά το παρελθόν έχει κάνει ακραίες δηλώσεις, ενώ η δουλειά του ήταν να εξασφαλίζει και την σταθερότητα, πρόσθεσε και κατέληξε: «Στο επίπεδο της οικονομικής πολιτικής είναι ο τελευταίος που δικαιούται να ισχυρίζεται ότι έχει τις σωστές συνταγές στο μυαλό του».

Η υπόθεση Πετσίτη ήταν μία φούσκα, είχε στόχο τον Τσίπρα

Όταν από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ ζητήθηκε από τον κύριο Παππά ένα σχόλιο για την υπόθεση Πετσίτη, ο υπουργός αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Πάμε παρακάτω, αυτά έχουν απαντηθεί, δεν χρειάζεται να ρτίχνουμε νερό στο μύλο μιας συζήτησης, ο πρωθυπουργός ήταν πολύ σαφής».

Η υπόθεση ήταν κι αυτή μία φούσκα, μαζί με τον Κρέτσο, το κότερο, τις χυδαίες επιθέσεις στον Πολάκη, στη Δούρου, είπε ο κύριος Παππάς και συνέχισε αναφέροντας ότι «το πρόβλημά τους δεν είναι κανένα στέλεχος, αλλά ο ίδιος ο Τσίπρας».

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κεντρικός πυλώνας του προοδευτικού κόσμου

Ο κύριος Παππάς χαρακτήρισε «ακραία παράδοξο να βγαίνει το ΔΝΤ και να λέει «συγγνώμη λάθος» κι η ΝΔ να επιμένει στο success story Σαμαρά» και τόνισε ότι «πάρα πολύς κόσμος που δεν ήταν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κεντρικός πυλώνας του προοδευτικού κόσμου. Μετά την Συμφωνία των Πρεσπών είχαμε την δυνατότητα να συνομιλήσουμε με δυνάμεις που είχαν οριοθετηθεί από εμάς».

Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να αντιληφθεί ότι ο προοδευτικός κόσμος δεν θέλει τον πυρήνα του προγράμματος του Μητσοτάκη κι αυτή η κουβέντα δεν έχει ακουστεί, ότι δεν θα κυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη, ανέφερε ο υπουργός.

Ο Καμμένος δεν είχε κόμπλεξ να συνεργαστεί με την Αριστερά

Σχολιάζοντας τον πρώην κυβερνητικό εταίρο, ο Νίκος Παππάς δήλωσε ότι «ο Καμμένος ήταν άνθρωπος προερχόμενος από τα σπλάχνα της Δεξιάς, ένας άνθρωπος που δεν είχε κόμπλεξ να συνεργαστεί με την Αριστερά, δεν μισεί την Αριστερά όπως ο Βορίδης και ο Άδωνις».

Όσον αφορά στο αν θα συνεργαζόταν ξανά στην κυβέρνηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, δήλωσε πως «εμείς θα ψάξουμε να βρούμε τις συμμαχίες που θα εγγυηθούν το πρόγραμμά μας. Το ΚΙΝΑΛ θα θέλαμε να είναι μέρος της προοδευτικής συμμαχίας, δεν είναι μυστικό. Δεν θεωρούμε ότι κατ’ ανάγκην ένας άνθρωπος που τοποθετείται στην κεντροδεξιά, γιατί να μην θέλει να πάρει και ο διπλανός του 13η σύνταξη».

Πηγή: eleftherostypos.gr