Αρχική Ν. Κορινθίας Χαρά Πολύζου: “Με τον Γιώργο Δέδε μπροστά δεν υπάρχει περίπτωση να μην...

Χαρά Πολύζου: “Με τον Γιώργο Δέδε μπροστά δεν υπάρχει περίπτωση να μην λυθούν τα προβλήματα” (Βίντεο)

Στο δελτίο ειδήσεων του SUPER με τον Θεοδόση Πιπέρη, βρέθηκε καλεσμένη η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον συνδυασμού του Γιώργου Δέδε “Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο”, Χαρά Πολύζου.

Αρχικά αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την πολιτική και συγκεκριμένα με τον β’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα ο νομός Κορινθίας, τονίζοντας ότι από την επόμενη κιόλας μέρα στόχος είναι να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα.

Αναφερόμενη μάλιστα στο πρόγραμμα του συνδυασμού, τόνισε ότι προτεραιότητες των “Νέων Δρόμων” είναι η αντιπλυμμμηρική θωράκιση και η αντιπυρική προστασία, ενώ τόνισε ότι δίνουν έμφαση στις εναλλακτικές μορφές ενέργειας και στο μεγάλο ζήτημα των απορριμμάτων.

Τέλος, αναφέρθηκε στις περιοδείες και στο κλίμα που υπάρχει, κάνοντας λόγο για ένα πανηγυρικό κλίμα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργου Δέδε, δηλώνοντας ότι όπου και να βρίσκεται, για όλους, είναι ο “δικός τους Γιώργος”, τονίζοντας παράλληλα ότι με τον Γιώργο Δέδε μπροστά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην λυθούν τα προβλήματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.