Αρχική Eπικαιρότητα Ευρωεκλογές 2019: Μειώνει κι άλλο την διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 6,3%...

Ευρωεκλογές 2019: Μειώνει κι άλλο την διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ – Στο 6,3% έναντι της ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 29,9% έναντι 23,6% του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco. Στην τρίτη θέση με ίδια ποσοστά το ΚΙΝΑΛ και η Χρυσή Αυγή. Η πόλωση δεν ευνοεί κανέναν από τους δυο μονομάχους δηλώνει το 37%.

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται κατά 6,3% του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της alco για λογαριασμό του OPEN. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αναφορικά με την πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 29,9% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,6%. Στην τρίτη θέση ΚΙΝΑΛ και Χρυσή Αυγή μοιράζονται το ίδιο ποσοστό με 5,7%, ενώ ακολουθεί το ΚΚΕ με 5%.

Όσον αφορά την πόλωση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στα δυο κόμματα, αυτό φαίνεται πως στην τελική του ανάλυση δεν ευνοεί κανένα από τα δυο μεγάλα κόμματα. Στη σχετική ερώτηση για τη δημοσκόπηση το 20% πιστευει πως ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ, το 12% τη Νέα Δημοκρατία, το 18% πως ευνοεί άλλο κόμμα ενώ το 37% πιστεύει πως δεν ευνοεί κανένα.

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να γίνει dedate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη το 51% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση θεωρεί πως πρέπει να γίνει, έναντι του 39% που θεωρεί πως δεν χρειάζεται.

Πηγή: newsit.gr