Αρχική Ν. Κορινθίας Στην λαϊκή αγορά του Κιάτου βρέθηκε ο Σπύρος Σταματόπουλος (Εικόνες)

Στην λαϊκή αγορά του Κιάτου βρέθηκε ο Σπύρος Σταματόπουλος (Εικόνες)

Τη λαϊκή αγορά του Κιάτου επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου, 18 Μαΐου, ο Σπύρος Σταματόπουλος συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων του συνδυασμού του «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων».

Κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους τοπικούς παραγωγούς αλλά και τους πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους, να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, να αφουγκραστεί τον παλμό και τις προσδοκίες των ανθρώπων του μόχθου και βεβαίως να μοιραστεί μαζί τους τις θέσεις του συνδυασμού για έναν Δήμο ανθρωποκεντρικό που σέβεται τους πολίτες και είναι κοντά στην καθημερινή ζωή και στα προβλήματά τους.

Ακολούθως, επισκέφτηκε εμπορικά καταστήματα της πόλης του Κιάτου όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Καταστηματάρχες και πωλητές τον υποδέχθηκαν με αγάπη αντάλλαξαν θερμό χαιρετισμό και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις δημοτικές εκλογές.

Δεν παρέλειψαν μάλιστα, να συνομιλήσουν μαζί του, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να ζητήσουν την περαιτέρω στήριξη της Δημοτικής Αρχής για την τόνωση της αγοράς.