Αρχική Eπικαιρότητα Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν από τις κάλπες – Μειώνει την ψαλίδα ο...

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πριν από τις κάλπες – Μειώνει την ψαλίδα ο ΣΥΡΙΖΑ

Μπαράζ δημοσκοπήσεων μια εβδομάδα πριν από τις ευρωεκλογές. Δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει προβάδισμα 6,7% στη Νέα Δημοκρατία. Στο 6,5% η διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ σε έρευνα της MRB. Γκάλοπ της Marc δίνει προβάδισμα 7,3% στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Τρίτο σε όλες τις έρευνες το Κίνημα Αλλαγής.

Νέα γκάλοπ, τα τελευταία πριν από τις ευρωεκλογές, κάνουν την εμφάνισή τους. Μετά από εκείνη της εταιρίας MRB, και η δημοσκόπηση της Metron Analysis δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής και δίνει στη Νέα Δημοκρατία προβάδισμα 6,7%. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λαμβάνει 30,3% ενώ το κυβερνών κόμμα 23,3%.

Τρίτο κόμμα είναι το Κίνημα Αλλαγής με 6,2% και σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 4,3%, το ΚΚΕ με 3,9%, η Ελληνική Λύση με 1,7%, η Ένωση Κεντρώων με 1,4%, Το Ποτάμι με 1.2%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,2% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 0,7%.

Στη δημοσκόπηση της εταιρίας MRB που δημοσίευσε η εφημερίδα Τα Νέα το Σάββατο, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 6,5 μονάδες, λαμβάνοντας 30% έναντι 23,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο κόμμα και σε αυτή τη δημοσκόπηση αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής με 6,6% και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,3%, το ΚΚΕ με 5,9%, το Ποτάμι με 2,5%, η Ένωση Κεντρώων με 2,2%, η Ελληνική Λύση με 1,7%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,5%, οι ΑΝΕΛ με 1,2% και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 1%.

Σε άλλη δημοσκόπηση, αυτή της εταιρίας Marc για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 7,5% (με αναγωγή επί των εγκύρων). Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λαμβάνει 30,6% και το κυβερνών κόμμα 23,1%. Και εδώ τρίτο κόμμα είναι το ΚΙΝΑΛ με 6,6% και ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 6,1%, ΚΚΕ 5,3%, Ελληνική Λύση 2,5%, Ένωση Κεντρώων 2%, Λαϊκή Ενότητα 1,4%, ΜέΡΑ 25 1,3%, Το Ποτάμι 1,2%, ΑΝΕΛ 1,2%, Οικολόγοι 1%.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθρο“Έπεσε η αυλαία” για τα Κοινωνικά Φροντιστήρια του Δ.Κορινθίων – Με επιτυχία η τελετή λήξης (Εικόνες)
Επόμενο άρθροΣτην λαϊκή αγορά του Κιάτου βρέθηκε ο Σπύρος Σταματόπουλος (Εικόνες)