Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Σοκαρισμένη η 39χρονη που χτύπησε με μπαλτά το σύζυγό της

Καλαμάτα: Σοκαρισμένη η 39χρονη που χτύπησε με μπαλτά το σύζυγό της

Με τη βαριά κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή η 39χρονη αλλοδαπή που τραυμάτισε με μεταλλικό μπαλτά τον 46χρονο σύζυγό της, ο οποίος, όχι μόνο γλίτωσε στην κυριολεξία από του «χάρου τα δόντια», αλλά μόνος του πήγε στο νοσοκομείο ζητώντας να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 39χρονη είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένη, «ράκος» χαρακτηρίζεται από ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή μαζί της και δεν μπορεί ακόμα να εξηγήσει πώς σήκωσε το μπαλτά και χτύπησε τον άντρα της. Από την άλλη πλευρά, ο σύζυγός της φέρεται να δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη, αλλά την ψυχιατρική της εξέταση. Ωστόσο, η ποινική διαδικασία κινείται αυτεπάγγελτα, καθώς πλέον η κατηγορία με την οποία βαρύνεται η 39χρονη είναι κακούργημα.

Στο μεταξύ, χθες η 39χρονη υπεβλήθη σε μικροεπέμβαση, καθώς εξαιτίας φλεγμονής παρουσίασε σοβαρό εκτεταμένο οίδημα στο πρόσωπο.

Εσωτερικά προβλήματα
Ο 46χρονος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και δεν κινδυνεύει, στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς το ένα τραύμα στο κεφάλι είναι αρκετά βαθύ και παραλίγο να αποβεί μοιραίο. Οι εντάσεις και τα προβλήματα στο σπίτι φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ έντονα, ενώ το κλίμα πυροδοτήθηκε ακόμα περισσότερο τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας προσωπικού ζητήματος του δεύτερου παιδιού της οικογένειας.

Το πρωί της Δευτέρας κι ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού υπήρξε νέος καυγάς. Τότε, όπως περιγράφει η γυναίκα, χωρίς να καταλάβει πώς, κι ενώ ο 46χρονος καθόταν στο τραπέζι, τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού με έναν μπαλτά. Μετά δε θυμάται τι έγινε.

Φαίνεται, όμως, ότι ο άντρας σηκώθηκε και ήρθαν στα χέρια, με την 39χρονη να του καταφέρνει άλλο ένα χτύπημα στο μέτωπο, ενώ πάνω στην πάλη και στην προσπάθεια να τη σταματήσει, τον τραυμάτισε και στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού.

Τους χώρισε η κόρη τους
Από τη φασαρία ξύπνησε η μεγάλη, ενήλικη, κόρη του ζευγαριού, που βρισκόταν στο σπίτι εκείνες τις ημέρες και κατάφερε να τους χωρίσει, με τον πατέρα να φεύγει μόνος του, μέσα στα αίματα, και να πηγαίνει στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικό, πάντως, είναι ότι τα παιδιά της οικογένειας βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους.

Αύριο το πρωί η 39χρονη ενώπιον του ανακριτή θα προσπαθήσει να εξηγήσει τις πράξεις της, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα είναι τόσο σοκαρισμένη που δεν μπορεί να θυμηθεί όλες τις λεπτομέρειες.

Πηγή: tharrosnews.gr