Αρχική Ν. Κορινθίας Μήνυμα νίκης για τον Αλ. Πνευματικό από Αγιονόρι, Στεφάνι και Κλένια (Εικόνες)

Μήνυμα νίκης για τον Αλ. Πνευματικό από Αγιονόρι, Στεφάνι και Κλένια (Εικόνες)

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη χθεσινή περιοδεία του είναι ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και όχι άδικα. Οι χώροι που μίλησε σε Στεφάνι, Αγιονόρι και Κλένια, ήταν ασφυκτικά γεμάτοι τόσο στο εσωτερικό, όσο και εξωτερικά. Τον Δήμαρχο προλόγιζαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, με τον κόσμο και τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν και να επευφημούν τον Δήμαρχο των έργων δίνοντάς του τη δύναμη και την εμπιστοσύνη τους και για τα επόμενα χρόνια. Χρόνια, που όπως υποσχέθηκε και ο ίδιος, θα είναι το ίδιο δημιουργικά όπως τα προηγούμενα προς όφελος όλων των δημοτών, χωρίς καμία διάκριση.

Το Αγιονόρι ήταν, είναι και θα είναι μαζί σου!

«Το Αγιονόρι ήταν, είναι και θα είναι μαζί σου!», φώναξαν οι κάτοικοι του όμορφου χωριού της Τενέας. Απαντώντας ο Δήμαρχος σημείωσε ότι «Θα κάνουμε το Αγιονόρι να είναι στο επίκεντρο, γιατί αξίζει να προβληθεί ένας τέτοιος τόπος και να πάρει τη θέση που του αξίζει», είπε. «Το Μνημείο στο χωριό κάποιοι δεν ήθελαν να γίνει. Όμως το μνημείο έγινε και είναι εκεί!! Για να θυμίζει την ιστορική μάχη της περιοχής», συνέχισε.

Μαζί με το Κάστρο, δώσαμε φως και στα προβλήματα

«Παραλάβαμε πολλά προβλήματα στον Καλλικρατικό Δήμο. Εδώ κάναμε μια γεώτρηση για να μην έχει πρόβλημα νερού το Αγιονόρι. Υπάρχει μάλιστα και συμπληρωματικό δίκτυο ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση ανομβρίας. Λιθοδομές, αντιστηρίξεις και πολλά έργα παρεμβάσεων για να ομορφύνουμε αυτό τον τόπο». Αποκαταστήσαμε το Κάστρο, έγιναν δύο νέοι πύργοι και το φωτίσαμε με δημοτικό φωτισμό!! Έχουμε στο πρόγραμμά μας ένα Κτηνοτροφικό πάρκο που θα ξεκινάει από το Αγγελόκαστρο και τον Άγιο Ιωάννη και θα φτάνει μέχρι εδώ και σε άλλα χωριά.

Πάντα ήμασταν στις γειτονιές και στα χωριά

«Την καρέκλα του Δημάρχου, που κάποιοι κάνουν το παν για να την «κατακτήσουν», εμείς δεν την απολαύσαμε ποτέ! Γιατί πάντα ήμασταν έξω, στους δρόμους, στην πόλη και στις γειτονιές, στα χωριά, σε όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Απλώνουμε χέρι συνεργασίας με όλους τους πολίτες αυτού του Δήμου, ζητώντας μόνο τη δυνατότητα να δουλέψουμε και πάλι μαζί και να κάνουμε αυτό το Δήμο ακόμα πιο όμορφο».

Το Στεφάνι θα δώσει τη ΝΙΚΗ στην ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Επόμενος σταθμός το Στεφάνι όπου ο Δήμαρχος βλέποντας τον κόσμο να έχει γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα ανέφερε: «Το Στεφάνι θα είναι από τα χωριά που θα δώσουν τη νίκη στον συνδυασμό μας και τοπικά και στο Δήμο Κορινθίων! Υποσχεθήκαμε την αγορά της έκτασης του Αστεροσκοπείου και ξεκίνησε ένας σχεδιασμός για να γίνει λειτουργικό ώστε να γίνονται και εκδηλώσεις, ενώ αγοράστηκαν από το Δήμο και δύο τηλεσκόπια. Σήμερα είναι σε εξέλιξη η ανακαίνιση των εγκαταστάσεων προϋπολογισμού 640.000 ευρώ»

Σε 3-4 μέρες το Στεφάνι θα ενταχθεί στη διαδικτύωση του νερού

«Έμαθα ότι σήμερα υπάρχει ένα πρόβλημα υδροδότησης. Εντός των επόμενων 3-4 ημερών θα μπει και το Στεφάνι στη διαδικτύωση του νερού ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Με επάρκεια ποιοτικού νερού για πάντα!», τόνισε και κατέληξε λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι θα εμπιστευτείτε και πάλι την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ στις εκλογές, ώστε όλοι, μαζί με τα τοπικά στελέχη να κάνουμε το Στεφάνι  ακόμα πιο όμορφο»!

Οι πολίτες θέλουν να συνεχιστεί μια πετυχημένη πορεία

Τελευταίος σταθμός η Κλένια όπου οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τον Αλέξανδρο Πνευματικό με ενθουσιασμό. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, μεταξύ των άλλων σημείωσε: «Έρχονται πολλοί εδώ, αλλά τόσο κόσμο δεν είχε κανείς! Είναι εδώ παλιά και νέα στελέχη που μας στήριζαν και μας στηρίζουν. Οι Κορίνθιες και οι Κορίνθιοι θέλουν να συνεχιστεί μια πορεία πετυχημένη, για έναν Δήμο πανίσχυρο και οικονομικά, με δείκτη προστασίας για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Με κοινωνική πολιτική, με βρεφονηπιακούς σταθμούς όπως αυτός εδώ στην Κλένια που εμείς τον λειτουργήσαμε και είμαστε περήφανοι γι΄ αυτό».

Σε εξέλιξη έργα 25.000.000 ευρώ!

«Δεν υπάρχει οικισμός ή Κοινότητα του Δήμου στην οποία να μην έχει γίνει κάποια μικρή ή μεγάλη παρέμβαση. Έχουμε έργα σε εξέλιξη 25 εκ. ευρώ! Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Και με χρήματα του Δήμου, αλλά και από χρηματοδοτικά προγράμματα. Έργα που θέτουν τις βάσεις για έναν καλύτερο Δήμο και για μια καλύτερη ποιότητα ζωής».

«Καλούμε τους αντιπάλους μας σε διάλογο για τη διαχείριση των απορριμμάτων και δεν έρχεται κανείς! Γιατί είναι υπέρ της Περιφερειακής διαχείρισης και της αύξησης των τελών τουλάχιστον κατά 80%.».

Ξέρουμε ότι θα είμαστε οι νικητές των εκλογών!

«Ξέρουμε ότι θα είμαστε οι νικητές των εκλογών και σας ζητώ να μείνουμε ενωμένοι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε περισσότερα και αναγκαία έργα. Σταθμίστε το διακύβευμα αυτών των εκλογών. Κοιτάξετε πίσω σας, κοιτάξτε το σήμερα και δείτε που βρισκόταν αυτός ο Δήμος, που βρίσκεται σήμερα και που μπορεί να φτάσει αύριο»

Κλείστε τα αυτιά σας  στις σειρήνες και μην ακούτε άλλα ψέματα!

«Κλείστε τα αυτιά σας  στις σειρήνες και μην ακούτε άλλα ψέματα! Κοιτάτε μόνο το ορατό και υλοποιήσιμο έργο και στηρίξτε αυτούς που ξέρετε εκ των προτέρων ότι μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται δημιουργικά για τον δήμο που μας αξίζει και σας αξίζει!! Ευχαριστώ πολύ για αυτή τη μεγάλη παρουσία…», κατέληξε.