Αρχική Ν. Αργολίδος “Θα τελειώσει με νίκη ο μεγάλος τελικός της 26ης Μαΐου!” – Εγκαινίασε...

“Θα τελειώσει με νίκη ο μεγάλος τελικός της 26ης Μαΐου!” – Εγκαινίασε το εκλογικό του ο Π.Αναγνωσταράς (Εικόνες)

Με μια συγκέντρωση μεγάλη σε πλήθος και με διάχυτη την πεποίθηση για τη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου εγκαινίασε το βράδυ της Τρίτης ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Πρωτεύουσα Ξανά”, στο Ναύπλιο.

Ο κ. Αναγνωσταράς, φανερά συγκινημένος μιλώντας στους δημότες του Δήμου Ναυπλιέων τόνισε πως “Ο μεγάλος τελικός της 26ης Μαΐου θα τελειώσει με νίκη” ενώ τους ευχαρίστησε πολλές φορές και ειδικότερα “που μου δώσατε κατά το παρελθόν ευκαιρία να υπηρετήσω την ωραιότερη πόλη της ΕλλάδαςΓύρισα πίσω γιατί μου έλεγαν συνέχεια δεν πάει άλλο, γύρισα να δώσω ξανά τον Αγώνα για το Δήμο μας”.

Ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν κατά του κ. Κωστούρου αναφέροντας πως “Η συκοφαντία, η λάσπη και ο εκβιασμός είναι δεύτερη φύση του κ. Κωστούρου..Ζήσαμε απειλές και τρομοκρατία αλλά είμαστε όρθιοι” ανέφερε ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ενώ σε ιδιαίτερο έντονο τόνο πρόσθεσε “Ποιος νομίζεις πως είσαι κ. Κωστούρο;”

Τον κ. Αναγνωσταρά διέκοπτε συχνά το πλήθος με το σύνθημα “Γερά γερά με Αναγνωσταρά” ενώ ο ίδιος δήλωσε πως προτεραιότητα για την παράταξή του θα είναι η καθημερινότητα των δημοτών με στόχευση σε Καθαριότητα, Οδοποιία και Ύδρευση.

Καταχειροκροτήθηκε δε όταν ανέφερε “Ναι πήγα στο εξωτερικό και δραστηριοποιήθηκα στο εμπόριο για να θρέψω την Οικογένειά μου. Τιμή μου και καμάρι μου! Αν χρειαστεί θα το κάνω και πάλι. Αυτοί δε μπορούν να το κάνουν!” ενώ πρόσθεσε πως “πάντα πολιτεύτηκα με δικά μου χρήματα“. Τέλος σε κλίμα ενθουσιασμού ανέφερε “Τους έχουμε τρομοκρατήσει, τους έχετε τρομοκρατήσει, η Νίκη είναι δική μας” και στην συνέχεια παρουσίασε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου το παρών έδωσαν μεταξύ πολλών Δημοτών ο επί σειρά ετών Δήμαρχος και βουλευτής Γεώργιος Τσούρνος, και η τέως βουλευτής Έλσα Παπαδημητρίου.

Πηγή: argonafplia.gr