Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Συνάντηση του Δημήτρη Παυλή με εκπροσώπους των Σωματείων οδηγών ταξί και...

Τρίπολη: Συνάντηση του Δημήτρη Παυλή με εκπροσώπους των Σωματείων οδηγών ταξί και των Εστιατόρων Αρκαδίας

Με εκπροσώπους των Σωματείων Οδηγών Ταξί και των Εστιατόρων Αρκαδίας συναντήθηκε την Τρίτη 14 Μαΐου 2019,  ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, προκειμένου να συζητηθούν όλα όσα απασχολούν την απασχολούν την καθημερινότητά τους.

Σε ένα φιλικό κλίμα συζητήθηκαν με εκπροσώπους των Σωματείων Οδηγών Ταξί, όλα τα θέματα και τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι κατά τη διάρκεια της ημέρα όπως για παράδειγμα την έλλειψη υποδομών στους χώρους στάθμευσης των ταξί ή ακόμα και της καθημερινής δυσκολίας τους να κινηθούν στην πόλη ώστε να εξυπηρετήσουν τους πολίτες που τους επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ενημέρωσε τους οδηγούς ταξί για τις αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί σε πιάτσες ταξί και τους ενημέρωσε λεπτομερώς για την εφαρμογή της νέας κυκλοφοριακής μελέτης και κατ’ επέκταση της ελεγχόμενης στάθμευσης που θα δώσει ‘ανάσα’ κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων στην πόλη της Τρίπολης.

pavlis taxi tripoli

Στη συνέχεια ακολούθησε και δεύτερη συνάντηση με εκπροσώπους των Εστιατόρων Αρκαδίας.

pavlis estiatores tripolis

Οι Επαγγελματίες που ήταν στην συνάντηση κατέθεσαν γραπτώς αιτήματα και ενημέρωσαν το Δήμαρχο Τρίπολης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο κλάδος της εστίασης.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, ακούστηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις για την βελτίωση της ομολογουμένως δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζει ο κλάδος με το Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή να αναγνωρίζει και να κατανοεί πλήρως τους προβληματισμούς τους.

Τέλος όλοι οι εκπρόσωποι του κλάδου άκουσαν με ενδιαφέρον τις απαντήσεις του Δημάρχου σε όλους τους προβληματισμούς τους και ενημερώθηκαν για δρομολογημένες τουριστικές δράσεις αλλά και για την δημιουργία του ανοιχτού κέντρου Εμπορίου (Open Mall),που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του κέντρου της Τρίπολης, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη της Τρίπολης.

Πηγή: pna.gr