Αρχική Ν. Λακωνίας Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Λακωνία για τον Γιάννη Μπουντρούκα (Εικόνες)

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Λακωνία για τον Γιάννη Μπουντρούκα (Εικόνες)

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, συμμετείχαμε με ομιλία μας, στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας, στη Σπάρτη.     Η  εκδήλωση αυτή, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, λόγω του πλήθους των συμμετεχόντων, της παρουσίας του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη, του Βουλευτή Λακωνίας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, των υποψηφίων Βουλευτών Λακωνίας με το ΚΙΝΑΛ, υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΚΙΝΑΛ, καθώς και πολλών ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ Λακωνίας.

Στην ομιλία μας, αναπτύξαμε τα βασικά σημεία του Προγράμματός μας, για το αναπτυξιακό έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ειδικότερα της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπως :

 • Άμεση βελτίωση των  οδικών αξόνων, που οδηγούν στα άκρα της Λακωνίας, τα οποία παρουσιάζουν αυξημένη τουριστική και εμπορική κίνηση, ολοκλήρωση των έργων στο λιμάνι του Γυθείου, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα του ελλιμενισμού μεγάλων κρουαζιερόπλοιων, στήριξη και προβολή των μοναδικών αρχαιολογικών μνημείων και τόπων της Λακωνίας, διαχείριση των υδάτινων πόρων και εξοικονόμηση αρδευτικών υδάτων με την κατασκευή ταμιευτήρων επί των ποταμών που διαρρέουν τη λακωνική ενδοχώρα, ανάπτυξη στρατηγικής για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων, κυρίως του ελαιολάδου, των βρώσιμων ελαιών και των εσπεριδοειδών που παράγονται στη Λακωνία.   
 • Τέλος, αναγγέλθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων με τον συνδυασμό « ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ »,  για την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, τα οποία είναι κατά αλφαβητική σειρά :
 1. Αρώνης Γιώργος
 2. Γεωργούλης Στράτης
 3. Γρηγόρη – Ηλιάδη Λυγερή
 4. Ευστρατίου – Ξιφαρά Ελένη
 5. Κουφός Νίκος
 6. Κυριακουλάκος Μιχάλης
 7. Παυλάκος Παναγιώτης
 8. Ροζάκη Αμαλία
 9. Σκούπας Νίκος
 10. Σμυρναίου Χριστίνα
 11. Τζοβάνη Ελένη
 12. Φουντάς Νίκος

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας