Αρχική Ν. Αργολίδος Άδεια για πλωτή εξέδρα σε παραλία της Αργολίδας

Άδεια για πλωτή εξέδρα σε παραλία της Αργολίδας

Η τοποθέτηση νέας πλωτής εξέδρας εγκρίθηκε από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσια περιοχή της Αργολίδας.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφανείας 61,07 τ.μ. για εποχιακή χρήση, στην θαλάσσια περιοχή Κόστα Αργολίδας, μπροστά στην παραλία του κτήματος Ελιές, για λογαριασμό του Νικόλαου Γουλανδρή του Λεωνίδα. 

Η εν λόγω πλωτή εξέδρα θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για την προσωρινή πρόσδεση σκαφών και θα τοποθετηθεί από την υπεύθυνη στην προβλεπόμενη από την τοπογραφική αποτύπωση θέση, άνευ επέμβασης στον αιγιαλό.

Σημειώνεται ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της πλωτής εξέδρας για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύναται να εξυπηρετεί θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς. Επίσης, θα πρέπει να εξασφαλισθεί η ασφαλής στερέωσή της στο βυθό, ώστε να αποτραπεί τυχόν αποκοπή της, η οποία μπορεί να αποτελέσει ναυτιλιακό κίνδυνο.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος εντείνει τις επαφές του με τους πολίτες (Εικόνες)
Επόμενο άρθροΤη σκότωσε, κλείδωσε κι έφυγε σαν “κύριος” – Σοκάρει την Καλλιθέα η δολοφονία 29χρονης – Ήταν μητέρα 2 παιδιών