Αρχική Ν. Κορινθίας Συνάντηση Αλέξανδρου Πνευματικού με το Σωματείο «Φάσμα» Κορινθίας

Συνάντηση Αλέξανδρου Πνευματικού με το Σωματείο «Φάσμα» Κορινθίας

Με το σωματείο «ΦΑΣΜΑ» Γονέων Παιδιών με Αυτισμό και Asperger Κορινθίας συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός. Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Ο Δήμαρχος επεσήμανε την έμπρακτη  στήριξη της Δημοτικής αρχής στο σωματείο, κατ΄ αρχήν με την  εξεύρεση χώρου για τη στέγασή του επί της οδού Κύπρου.

«Είμαστε δίπλα στο σωματείο, στις ανάγκες και στις δραστηριότητές του κι αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Α. Πνευματικός. Ακολούθησε συζήτηση επί αρκετών θεμάτων και ο Δήμαρχος αναφερόμενος στην επίλυση προβλημάτων του σωματείου έκανε αναφορά σε αυτά που θα γίνουν τα επόμενα χρόνια και ειδικότερα όσον αφορά στη στέγαση των δραστηριοτήτων του σωματείου.

Παραθέτουμε και την ανακοίνωση του σωματείου στην οποία αναφέρουν:

«Σήμερα το πρωί το Σωματείο μας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Αλέξανδρο Πνευματικό σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Σε μια σημαντική στιγμή για τους σκοπούς μας, διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την παράδοση στο Σωματείο μας, από το Δήμο Κορινθίων, του χώρου όπου θα στεγαστεί το Κέντρο Δραστηριοτήτων για παιδιά στο Φάσμα του Αυτισμού . Στη βάση του τρέχοντος προγράμματος θεραπευτικής κολύμβησης του σωματείου μας σε συνεργασία με το ΚΕΠΑΠ, ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε να διευρυνθεί η συνεργασία Δήμου Σωματείου ώστε να ωφεληθούν ακόμα περισσότερα παιδιά από την δράση μας» .