Αρχική Ν. Κορινθίας Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο Σπύρο Σταματόπουλο οι κάτοικοι του Μικρού και του...

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στο Σπύρο Σταματόπουλο οι κάτοικοι του Μικρού και του Μεγάλου Βάλτου (Εικόνες)

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Νέων Σικυωνίων», Σπύρος Σταματόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους, επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, 13 Μαΐου δύο ακόμα δημοτικά διαμερίσματα, το Μικρό Βάλτο και το Μεγάλο Βάλτο, όπου έστειλε μήνυμα ανάπτυξης και προοπτικής και έγινε δεκτός με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους συνδημότες του.

Ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ακούσει τους πολίτες, να καταγράψει τους προβληματισμούς τους, να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθεσαν, αλλά και να τους ευχαριστήσει για τη δυναμική παρουσία τους.

Μιλώντας, όπως πάντα, τη γλώσσα της υπευθυνότητας και της ειλικρίνειας, αναφέρθηκε στο έργο που επιτεύχθηκε την προηγούμενη πενταετία, δήλωσε ότι στις προτεραιότητές του είναι η συνέχιση των έργων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη και δεσμεύτηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι σύμβουλοί του θα προσφέρουν ουσιαστικό έργο, έχοντας στο επίκεντρο των αποφάσεων τον άνθρωπο και την περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου.

Απευθυνόμενος στους κατοίκους του Μικρού Βάλτου, ο κ. Σταματόπουλος τόνισε την προτεραιότητα που δόθηκε: στην καθημερινότητα και στα αγροτικά θέματα (έργα αγροτικής οδοποιίας, συντηρήσεις αγροτικών δρόμων, μελέτη ασφαλτόστρωσης), στην ύδρευση όπου δημοπρατήθηκε το έργο “Ενιαίο Εξωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης” για Σούλι, Μικρό Βάλτο, Μεγάλο Βάλτο, Λαλιώτη, Διμηνιό, Κρυονέρι, Παραδείσι, Γονούσα, Τιτάνη, Μποζικά, ύψους 3.790.000 ευρώ, στην άρδευση (αδειοδότηση μιας γεώτρησης), ενώ αναφέρθηκε στις εκτεταμένες παρεμβάσεις που έγιναν για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Κοινοτικού Γραφείου στο Μικρό Βάλτο καθώς επίσης και της κεντρικής πλατείας του χωριού.

Κατά την επίσκεψή του λίγο αργότερα στο Μεγάλο Βάλτο και μιλώντας στους κατοίκους εκεί, επισήμανε ότι η ύδρευση ήταν στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής (διάνοιξη νέας γεώτρησης και κατασκευή ενιαίου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης), κατασκευάστηκαν αρδευτικά δίκτυα σε Μεγάλο Βάλτο, Λαλιώτη και Διμηνιό, τόνισε ότι η δημοτική αρχή έδωσε έμφαση στα έργα αγροτικής οδοποιίας και στην πυροπροστασία, έγιναν εργασίες ανάπλασης του Κοινοτικού Γραφείου, καθώς και εργασίες για την επέκταση του Νεκροταφείου.

Επιπροσθέτως αναφέρθηκε στα αντιπλημμυρικά τοιχία που κατασκευάσθηκαν και που αποτελούν ένα μεγάλο βήμα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του χωριού.

Ο κ. Σταματόπουλος, έχοντας έναν γόνιμο διάλογο με τους κατοίκους, δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει να είναι δίπλα στα προβλήματά τους και στην επόμενη θητεία, προσπαθώντας μαζί με τους συνεργάτες του, απλά, ανθρώπινα, με συνέπεια και αποφασιστικότητα, να δίνει λύσεις. Άλλωστε το ήθος, η συνέπειά του και ο δυναμικός χαρακτήρας του είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον Σπύρο Σταματόπουλο αγαπητό στους πολίτες, που τον εμπιστεύονται και τον στηρίζουν επί σειρά ετών.

Η μέχρι σήμερα παρουσία του στα κοινά αποτελεί την εγγύηση για τη μελλοντική προσφορά του.