Αρχική Ν. Αρκαδίας Τους υποψηφίους του στην Αρκαδία παρουσίασε ο Γιάννης Μπουντρούκας (Εικόνες)

Τους υποψηφίους του στην Αρκαδία παρουσίασε ο Γιάννης Μπουντρούκας (Εικόνες)

Το απόγευμα της Κυριακής 12 Μαΐου σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Τουριστικό Περίπτερο- πλ. Άρεως στην Τρίπολη, έγινε εκδήλωση-παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων Αρκαδίας της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ  από τον επικεφαλής κ. Γιάννη Μπουντρούκα, όπως και  υποψήφιων ευρωβουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, υπό την παρουσία του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Ο Γιάννης Μπουντρούκας σε σύντομο θερμό χαιρετισμό μίλησε για τη σημασία των εκλογών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, αλλά και τη σπουδαιότητα να στηριχθεί ένα αυθεντικό περιφερειακό σχήμα-συμμαχία πολιτών της Πελοποννήσου και όχι επαγγελματιών της πολιτικής, ούτε «κοκκορομάχων», αλλά ούτε και «αλεξιπτωτιστών». Ο επικεφαλής ανέφερε ότι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ έχει σχέδιο, όραμα, γνώση, ψυχή και διάθεση για αγώνα, γι’ αυτό στο τέλος θα είναι οι νικητές των εκλογών.

Το λόγο πήρε επίσης ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος μίλησε ένθερμα για το διακήβευμα των περιφερειακών εκλογών στην Πελοπόννησο και το πόσο σημαντική είναι η αποφασιστική στήριξη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Στην εκδήλωση μίλησε εκτενώς και ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων και υποψ. Ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Καμίνης, ενώ σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν και άλλοι υποψ. ευρωβουλευτές όπως οι Λάμπρος Παλάντζας, Παύλος Δαμιανίδης, Στέργιος-Γαβριήλ Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Σταγκουράκης, Αίγλη Ζαφειράκου, Γιάννης Δαλμάς.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» είναι εδώ για να μείνει, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ θα είναι η θετική έκπληξη των περιφερειακών εκλογών.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας