Αρχική Ν. Κορινθίας Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 31α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας (Εικόνες)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 31α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας (Εικόνες)

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Αθλητικό & Πολιτιστικό Σύλλογο του Πύργου και τον ΑΠΣ Απόλλωνα Δυτικής Αττικής, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, συνδιοργάνωσαν τα 31α Κυριακίδεια, στον Πύργο Κορινθίας υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ.

Τα Κυριακίδεια, οι καθιερωμένοι αγώνες ανώμαλου δρόμου, προς τιμήν του αείμνηστου Μαραθωνοδρόμου Στέλιου Κυριακίδη, χρυσού νικητή του Μαραθωνίου της Βοστώνης το 1946, συγκέντρωσαν για άλλη μια φορά δρομείς κάθε ηλικίας καθώς και πλήθος θεατών.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, το παρόν έδωσαν ο κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ηλ. Νιάρρος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Δ. Κάσσιος και κ. Αγ. Κλειώση, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Αγ. Παπαγγελόπουλος, οι αρχηγοί της Αντιπολίτευσης κ.κ. Βλ. Τσιώτος και Φ. Μπρακούλιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σ. Απόστολόπουλος, Ν. Λάσκος και Αν. Γκιολής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύργου κ. Π. Βυζάς και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Δερβενίου κ. Δ. Δενδρινέλλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δημήτρης Κυριακίδης, γιος του Μαραθωνοδρόμου. Το χορευτικό τμήμα Πύργου υπό την διδασκαλία της κ. Αρ. Αποστολοπούλου, παρουσίασε χορούς του τόπου μας. Μετά το πέρας των αγώνων ιδρυτής του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης Μαραθώνος και γνωστός σε όλους αθλητής του Μαραθωνίου Δρόμου και των μεγάλων αποστάσεων με ιδιαίτερες διακρίσεις, Βλάσης Καραβασίλης, κατέθεσε στεφάνι στην μνήμη του Μαραθωνοδρόμου.