Αρχική Eπικαιρότητα Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 53χρονης στην Κρήτη

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 53χρονης στην Κρήτη

Μνήμες από τη στυγερή δολοφονία της 53χρονης μητέρας της εστεμμένης Κωνσταντίνας Παγάνη, η οποία τον Οκτώβριο του 2017 είχε κατακρεουργηθεί με 40 μαχαιριές από τον πρώην κουνιάδο της στα Δειλινά Ηρακλείου, θα ξυπνήσουν στις 2 Ιουλίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, όπου ο 61χρονος δράστης θα κληθεί να λογοδοτήσει για το άγριο έγκλημα.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο κατηγορούμενος περίμενε την 53χρονη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη να φτάσει στην καφετέρια όπου εργαζόταν και, αφού ακολούθησε έντονος καβγάς, έβγαλε το κουζινομάχαιρο που είχε κρύψει πάνω του και κατέσφαξε την άτυχη γυναίκα.

Οι σπαρακτικές κραυγές της κινητοποίησαν τους γείτονες που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Στη συνέχεια ο δράστης εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος, αφήνοντας τη νύφη του να κείτεται αιμόφυρτη στο έδαφος, ενώ λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς και ομολόγησε τη φρικτή πράξη του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη δικαστική κρίση που του έδειξε τον δρόμο για το εδώλιο, ο 61χρονος δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, όπως ο ίδιος είχε υποστηρίξει στην απολογία του. Όπως αναφέρει το βούλευμα, κατά την τέλεση του εγκλήματος ήταν σε ήρεμη ψυχική διάθεση και δεν τελούσε εν βρασμώ ψυχικής ορμής, όπως προσπάθησε να πείσει τις Αρχές.

Ο 61χρονος είχε υποστηρίξει ότι επιτέθηκε στην άτυχη γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών γιατί τη θεωρούσε υπαίτια για τον διωγμό του από το σπίτι της ανιψιάς του και κόρης του θύματος, που τον φιλοξενούσε επί τρία χρόνια.

Στη δίκη αναμένεται να καταθέσουν τα παιδιά της άτυχης 53χρονης, οι γείτονες που άκουσαν τον καβγά και ειδοποίησαν την Αστυνομία, όπως και αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Πηγή πληροφοριών: Espresso
Πηγή: enikos.gr