Αρχική Ν. Κορινθίας Θερμή υποδοχή Γιώργου Δέδε στην επίσκεψή του στην Κορινθία (Εικόνες)

Θερμή υποδοχή Γιώργου Δέδε στην επίσκεψή του στην Κορινθία (Εικόνες)

Σε εγκάρδιο κλίμα αποδοχής και στήριξης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαΐου, η ολοήμερη περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Γιώργου Δέδε, σε χωριά της ορεινής και Δυτικής Κορινθίας.

Ξεκινώντας το πρωί από το Κιάτο, όπου επισκέφθηκαν την εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο της πόλης, ο Γιώργος Δέδες και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Νέοι Δρόμοι για την Πελοπόννησο», μετέβησαν στα ορεινά του Δήμου Σικυωνίων και συναντήθηκαν με κατοίκους και επαγγελματίες της εστίασης στα χωριά Κεφαλάρι, Στυμφαλία, Καλιάνοι, Καρτέρι, Μεσινό. Το μεσημέρι βρέθηκαν στην Γκούρα, όπου είχαν μακρά και ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους στην πλατεία του χωριού.

Το απόγευμα, η ομάδα Νίκης των Νέων Δρόμων με επικεφαλής τον Γιώργο Δέδε, έτυχε θερμής υποδοχής στα χωριά της Δυτικής Κορινθίας, σε συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα κεντρικά τους καφενεία, με πλήθος κόσμου. Στα Ροζενά, το Δερβένι τη Λυκοποριά και το Καμάρι οι κάτοικοι έθεσαν τα σημαντικότερα προβλήματα και τις ανάγκες της κάθε περιοχής και ενημερώθηκαν από τον Γιώργο Δέδε για τις λύσεις που μπορούν να δρομολογηθούν και το στίγμα της δικής του υποψηφιότητας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η σημερινή περιοδεία, με το ενδιαφέρον, την αποδοχή και την στήριξη των κατοίκων στο πρόσωπο του Γιώργου Δέδε και της ομάδας των Νέων Δρόμων, ενισχύει την πεποίθηση ότι επίκειται μεγάλη πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Προηγούμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται προνοιακά επιδόματα και επίδομα παιδιού
Επόμενο άρθροΞυλόκαστρο: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνές Τουρνουά ξιφασκίας προς τιμήν του Λεωνίδα Πύργου