Αρχική Eπικαιρότητα Δεν έχει περάσει ο κίνδυνος για τη μικρή Αλεξία – Αποσωληνώθηκε αλλά...

Δεν έχει περάσει ο κίνδυνος για τη μικρή Αλεξία – Αποσωληνώθηκε αλλά δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ανήμερα του Πάσχα. Δύσκολη η αναπνοή του παιδιού, δεν αποκλείεται να διασωληνωθεί ξανά. Έχει ανοιχτά τα μάτια της, κινεί τα άκρα της. Παραμένει βαριά η κατάστασή της. Όλο το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Παίδων.

Θετικές εξελίξεις αλλά και συγκρατημένοι γιατροί για την 8χρονη Αλεξία, το μικρό κορίτσι από τις Θεσπιές Βοιωτίας που νοσηλεύεται στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού μετά τον τραυματισμό της στο κεφάλι, από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα το Πάσχα.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία αναφέρει ότι το κοριτσάκι αποσωληνώθηκε χθες Κυριακή (12.05.2019) αλλά η αναπνοή της παραμένει δύσκολη και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να επαναδιασωληνωθεί.

Το μικρό κορίτσι έχει ανοιχτά τα μάτια της, κινεί τα χέρια και τα πόδια της αλλά δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η κατάστασή της αν και βελτιώνεται, παραμένει βαριά.

Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Η ασθενής Α. Σ. αποσωληνώθηκε χθές, έχει όμως εργώδη αναπνοή. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να επαναδιασωληνωθεί, εάν επιδεινωθεί η αναπνευστική της λειτουργία.

Όσο αναφορά το επίπεδο συνείδησης, έχει ανοιχτά τα μάτια, κινεί τα άκρα ομότιμα κατόπιν ερεθίσματος, προφέρει ήχους, δεν επικοινωνεί όμως με το περιβάλλον.

Η κατάστασή της, αν και προοδευτικά βελτιούμενη, παραμένει βαριά.

Πηγή: newsit.gr