Αρχική Ν. Κορινθίας Θανάσης Πισιμίσης: Ο ευγενικός αγαπημένος Περιφερειακός Σύμβουλος των Κορινθίων

Θανάσης Πισιμίσης: Ο ευγενικός αγαπημένος Περιφερειακός Σύμβουλος των Κορινθίων

Οπου και να πεις το όνομά του Θανάση Πισιμίση στην Κορινθία, σε πόλη ή σε χωριό ο καθένας έχει και ένα καλό λόγο να σου πει. Είναι ένας άνθρωπος και ένας πολιτικός, ευγενικός, με τρόπους και με σεβασμό στον ακροατή του.

Τρέχει στο πρόβλημα, στην χαρά και την λύπη του κάθε συνανθρώπου του όχι από πολιτική σκοπιμότητα, έτσι κι αλλιώς ο Θανάσης δεν το έχει ανάγκη αφού παίζει στις πρώτες θέσεις πάντα, αλλά από αγάπη για τον άνθρωπο.

Από το πρωί της κάθε μέρας βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο με κόστος την επαγγελματική του δραστηριότητα και την οικογένειά του.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει καθημερινά μαθήματα γνώσεων, ηθικής και εντιμότητας. Δεν έχει απουσιάσει ποτέ από Περιφερειακό Συμβούλιο και προτεραιότητά του είναι πάντα τα έργα της Κορινθίας. Επιμένει και πιέζει να γίνονται τα έργα γρήγορα και σε τελειότητα για να μην ταλαιπωρούνται οι Κορίνθιοι. Συνεχίζει να είναι στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη και στην Νέα Πελοπόννησο για να συνεχιστούν όσα ξεκίνησαν και να γίνουν νέα μεγάλα έργα.

Τέτοιους πολιτικούς χρειάζεται η Κορινθία και η Πελοπόννησος. Σαν τον Θανάση Πισιμίση που ότι και να γίνει είναι δίπλα στον Κορίνθιο πολίτη.

Σ.Μ